• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2020

10:10

SKUPILA PETLJU PA OPLELA PO PRODUKCIJI ZADRUGE! Dalila se naoštrila na Velikog šefa, a onda PROZVALA Anu Korać OVAKO!

Rijaliti

SKUPILA PETLJU PA OPLELA PO PRODUKCIJI ZADRUGE! Dalila se naoštrila na Velikog šefa, a onda PROZVALA Anu Korać OVAKO!

Podeli vest

Nije više mogla da ćuti!

Nakon diskvalifikacije, mediji, a i zadrugari i dalje bruje o Dalili i Dejanu Dragojević. Neki od bivših zadrugara su oštro osudili njihove cimere koji su preturali po stvarima Dragojevića, koje su ostale za njima na imanju, a i one koji su se iste sekunde nakon što su saznali za njihovu diskvalifikaciju, počeli da se otimaju za njihov krevet.

RASPADA SE GARDA? Jedan član ŽIRIJA NAPUŠTA Zvezde Granda - Fanovi dovode u pitanje uspeh takmičenja bez NJE!

Mnogi zadrugari su komentarisali brak Dragojevića u negativnom kontekstu. Takođe, isticali su da su njih dvoje povredili Davida Dragojevića, Anu Korać i ostatak njihove porodice. 

Dalila je rešila da stane na put ovim spekulacijama te se noći oglasila na svom Instagram profilu gde je poslala poruku produkciji.

Foto: printscreen instagram

- Ostavite nas nebitne i male ljude da živimo skromno. Pokrali nas pijuni, dobili kaznu od produkcije, uvredili i povredili mnoge, najveća negativa rijalitija, sve najgore o našem braku, sve najgore o nama, samo mi vređali, a nas niko. Produkcijo mi vas volimo, ali dajte barem malo pravde sada kada smo napolju i kada vidimo sve - napisala je Dalila. 

DOBILA PRETNJE ZBOG DALILE! Muk u studiju kada je Dušica Jakovljević pročitala preteće pismo - UDARILI NA NJENU DECU!

Pošto su se zadrugari poslužili njenim stvarima, ona je prozvala Anu Korać koja je iskoristila njene viklere.

Foto: printscreen instagram

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ers

pre 4 godine

Zeno mici nam se s ociju nije Produkcija duzna da cuva tvoje stvari,sama si pobegla,grdnu stetu napravila produkciji a sad bi da ti cuvaju stvari. Videla si ko te krao pa idi na sud ne oglasavaj se vise

Svetozar knformer

pre 4 godine

Stl ste takvi bre produkcio dajte zeni tu stavar kada vas je zena lepo zamolila nemojte daste tano sebicni nece se potrosite nista abre nije to sapun i dase istrosi sto ste voneki stoste bre vi taki bre tajte zenu kavu star hoce ida imamo mira jedanput ok produkcijo bre nemoj daste br koneke kukavice palepo sam vam reko necedase potrosite nike to sapun pase potrosi jbg

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija