• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

17.01.2020

08:43

NADEŽDA BILJIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI! Pevačica preživljava dramu u sedmom mesecu trudnoće!

Rijaliti

NADEŽDA BILJIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI! Pevačica preživljava dramu u sedmom mesecu trudnoće!

Podeli vest

Pevačica Nadežda Biljić preživela je pravu dramu pre dva dana kada joj je iznenada u toku noći skočio pritisak zbog kojeg je završila u bolnici

Naime, bivša zadrugarka se, kako smo saznali, odmarala u svom domu i spremala se za spavanje, kada je osetila ubrzan rad srca i stezanje u grudima, zbog čega je dobila napad panike. Toma tog trenutka nije bio u stanu, što ju je još više uznemirilo.

- Nadežda se prepala jer nikada pre nije osećala takve simptome i jedino joj je bilo bitno da se bebi ništa ne desi. Odmah je pozvala Tomu da mu kaže šta joj se dešava, ali je on bio nedostupan - ispričao je pevačicin blizak prijatelj, koji joj je na kraju priskočio u pomoć i odvezao u bolnicu.

ISPLIVAO SNIMAK! Evo šta su DRAGANA I EDO radili kada su NAPUSTILI ZADRUGU - ponizio je i osramotio, NEVIĐENO! (VIDEO)

BIO JE NA MOM NASTUPU! Istina o odnosu Kaće i Eda - Pevačica OTKRILA kako su se upoznali - Nakon priče da su bili u ŠEMI, REKLA OVO!

- Pozvala me, i uplakana jedva uspela da mi kaže kakve simptome oseća. Ja sam odmah seo u auto i otišao po nju, odvezao je u „Narodni front“ i tek nakon što su je lekari pregledali i prepisali lek za visok krvni pritisak, vratio sam je kući - ispričao je Nadeždin prijatelj. Toma je u međuvremenu saznao gde se nalaze, pa je i sam došao u bolnicu.

Foto: Printscreen TV Pink

- Nadeždi su doktori objasnili da je visok pritisak normalna pojava u drugoj polovini trudnoće, ali da mora da miruje i izbegava stres. Takođe, ukazali su joj na još neke, moguće komplikacije, budući da ona ima problem i sa šećerom - rekao je Nadeždin prijatelj.

Srećom, sve se na kraju dobro završilo. Pevačica sada uzima svoju terapiju, a o njoj, osim Tome, sada brine i njena majka Slavica koja je zdravstveni radnik.

VANREDNO - SMRTNI SLUČAJ! Zadrugaru preneli ZASTRAŠUJUĆE vesti - ZANEMEO je od TUGE!

NIJE MU BILA JEDINA? Dragana TVRDI da je Edo i nju VARAO - NASTAO JE DŽUMBUS kad je Marija Kulić UZVRATILA KOMENTAROM!

- Slavica je doputovala iz Valjeva odmah sutradan i sada se od Nadice bukvalno ne odvaja ni na sekund. Kuva joj, sprema, neguje je... Čuvaju je kao kraljicu - rekao je pevačicin najbolji prijatelj.

- Tačno je da sam se prepala, ali ne zbog sebe, već zbog svog sina. Kada ste u drugom stanju, samo o detetu razmišljate, ništa drugo vam nije važno. Uplašilo me to što mi se desilo jer tome nikakav stres nije prethodio. Takođe, Toma je izašao bio i nisam mogla da ga dobijem, pa mi je bilo još gore. Ali srećom, sve se na kraju dobro završilo. Bebac je odlično, a i ja se sada dobro osećam - rekla je Nadežda Biljić koja je nedavno ušla u sedmi mesec trudnoće.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija