• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

18.01.2020

13:14

BLOKIRAO ME SVUDA! Luna u suzama priznala šta se desilo nakon RASKIDA sa Markom!

Rijaliti

BLOKIRAO ME SVUDA! Luna u suzama priznala šta se desilo nakon RASKIDA sa Markom!

Podeli vest

Luna Đogani ispričala je do sada nepoznate detalje raskida sa Markom Miljkovićem

Luna je otkrila da ne samo da se nije čula sa Markom, već i da ju je on svuda blokirao.

(VIDEO) ANA KORAĆ SE SKINULA, PA POKAZALA GU*U U TANGAMA! Svi su je prozivali da se fotošopira, a sada je pokazala kako stvarno IZGLEDA!

BACIO OKO NA ZADRUGARKU! Sloba Radanović ZADIVLJENO reagovao kad ju je video - odmah je kontaktirao zbog OVOGA!

- Marko mi nije slao poruke, ja sam inače blokirana svuda. Iz srca ne verujem da sam izbačena. Presekla sam, krenula dalje. Dugo mi treba da presečem, ali kad to uradim - to je to. Ljubav neću tražiti, niti moliti, desiće se kada bude trebalo i ja čekam - rekla je Luna kroz suze u intervjuu za "Alo.rs".

Pobednica "Zadruge 2" i odnedavno pevačica ne krije da joj je teško da se navikne na činjenicu da je ponovo sama. Ne krije tugu, ali navodi da se trudi da uzdignute glave krene dalje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello there ? #lunadjo #puca

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Jan 17, 2020 at 12:21pm PST

- Ja sam osoba koja večito misli da je pogrešila i pita se, ali sve se dešava sa razlogom. Teško je kada navikneš na nešto, hteo si, planirao, zamišljao, video budućnost, a ona se preko noći promeni. Ja sam i dalje ista osoba, ali neke osobe odlaze iz života, što je za mene teško. Sve češće se dešava, ali svako ko hoće da bude pored mene - biće", rekla je Luna.

Ona je potom dodala da joj je najveća podrška mama Anabela, kao i da je i Anabelin bivši suprug Andrej Atijas takođe uvek tu za nju.

EDIS JE TOP FRAJER! Nova zadrugarka Sofija Simić MERKA Tortu, zna OVE zadrugarke - PROZVALA Minu i rekla da Filipu Đukiću nedostaje OVO!

Luna SMATRA da je Marko JOŠ UVEK VOLI, ali NEMA NAMERU DA ... - NAVIRU SUZE od načina na koji se BORI SA TUGOM!

- Ja se prepustim u ljubavi, dam celu sebe. Poenta je da me ne prodaš za sitno. Majka mi je najveća podrška, ona je tu u kakvom god sam stanju. Dovoljno je da je uhvatim za ruku i da se isplačem na njenom ramenu. Kad god sam loše, odem kod nje, u krevet gde sam odrasla, plačem i bude mi lakše. Andrej mi je isto velika podrška, bez obzira na to u kakvom je odnosu sa mojom mamom - iskrena je bila Luna.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivka

pre 4 godine

Uloga zrtve i marketing ne prolaze. Pitaj se dali ti neko veruje sve ovo sto izjavljujes.

ljilja

pre 4 godine

Raylog je iygleda veoma ozbiljan cim je Marko tako prelomio. On je toliko toga progutao i u zadruzi i napolju. Ali to nesto vise nije mogao. Ona jednostavno ne moze da bude u dobroj vezi, jer je neozbiljna, nezrela, razmazena, bezobzirna, sebicna itd. itd (kako bi rekao M). I prosto, ona ne ume da voli. Ona je zaljubljena, oseca strast, ali ne zna sta je ljubav. On je voleo i voli jos, ali ona to ne ume ni da oseti ni prepozna. Ni da ceni.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija