• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.rs/informer.rs

18.01.2020

21:34

Ispričao DETALJE odnosa sa MIljanom VAN RIJALITIJA: "Pretila je da će mi ZAKLATI MAJKU" (VIDEO)

Rijaliti

Ispričao DETALJE odnosa sa MIljanom VAN RIJALITIJA: "Pretila je da će mi ZAKLATI MAJKU" (VIDEO)

Podeli vest

Lazar Čolić Zola, bivši momak Miljane Kulić je nedavno u emisiji sa Ognjenom Amidžićem, pred svima uživo u programu ispričao kakav mu je bio život sa Kulićevom van rijalitija, te i da Marija Kulić zna da je biljana navodno psihički bolesna, ali da je navodno koristi zarad novca.

- Miljana je ozbiljan psihički bolesnik i poremećena osoba, to nacija mora da zna! Iako ima svoju terapiju, ona je ne uzima. Zna i njena majka da je ovo što pričam istina, jer smo Marija i ja imali problema sa njom napolju, zbog toga što nije pila svoje lekove - počeo je Zola, pa nastavio:

SAMO ŠTO NIJE UŠAO! Večaras ćemo u ZADRUZI VIDETI NJEGA, jedna takmičarka će se posebno obradovati!

MILJANA ZOLI POCEPALA PASOŠ! Usledio je neviđeni PAKAO, a kada je stigao u Bosnu, sačekala ga je prava drama!

- Ovo nije šala i neko bi morao da reaguje. Njena majka je najbolje upućena u njeno zdravstveno, a pre svega psihičko stanje, ali joj je novac bitniji od vlastitog deteta.  Važnije joj je da zarađuje novac u rijalitiju preko nje, nego da joj pomogne - rekao je Lazar i dodao da je on hteo da joj pomogne, kao i da je bilo momenata kada je ona bila "normalna":

- Postojali su momenti kada je ona bila normalna i tada mi je takva odgovarala. Nadao sam se da će se promeniti, jer mi je obećala da će se potruditi. Međutim, nikada se to nije desilo. Naprotiv, u napadima histerije i panike, pretila mi je smrću i da će zaklati moju majku. Bojao sam se i za sebe i za svoje najmilije. Sve ovo pričam, zato što ovoj devojci treba da se pomogne. Ako neće njena majka, onda mora neko drugi da reaguje - rekao je zabrinuto Zola.

Dok je Lazar pričao sve ovo, Miljana se krstila i smejala, dok se Čolić vraćao na sve ružne reči koje je Miljana uputila Lepom Mići, Vladimiru Tomoviću, Janjušu...

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija