• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.01.2020

11:38 >> 11:44

ON KAO IDE I PLAČE, VAN PAMETI! David progovorio o DEJANU, a onda je usledio HLADAN TUŠ! Dalila će POBESNETI! (VIDEO)

Rijaliti

ON KAO IDE I PLAČE, VAN PAMETI! David progovorio o DEJANU, a onda je usledio HLADAN TUŠ! Dalila će POBESNETI! (VIDEO)

Podeli vest

David Dragojević je protekle noći otvorio dušu i odgovarao na pitanja koja su mu novinari postavljali iz studija postavljala. On se dotakao i teme o njegovom odnosu sa bratom Dejanom Dragojevićem, a za njegovo ponašanje okrivio je njegovu suprugu Dalilu

Dejan i Dalila su pričali da ste sve radili zarad marketinga, kako su se ponašali kada ste se videli prvi put posle ''Zadruge 2'', glasilo je jedno od pitanja.

- Oni su bili kod nas u Beogradu, nisam ništa loše primetio. Plac nema nikakve veze! Mungos je njima pomogao za to, za svadbu niko nije zvao, ručak nije postojao. Sve je krenulo od te Daliline poruke. Ja njima nisam dukseve poslao zbog marketinga, Ana zna da se ja novinarima ne javljam. Ja sam sve to poslao iz srca - objasnio je David.

Foto: Printscreen You Tube/belgrademusic

Kad je Ana ušla u Zadrugu, očekivali su da će ona razjasniti neke stvari, jer su neka ubeđenja bila neosnovana i da će se taj odnos izgladiti. Njihov odnos je bio sve gori i gori. Šta si očekivao od Aninog ulaska u Zadrugu i njenog pozdravljanja sa Dalilom i Dejanom? 

- Njima čim ne ideš niz dlaku, oni se odmah okrenu protiv te osobe. Ali, vidim da se Ana pozdravila, ja sam gledao sve vreme. Ona je rekla da nije sve kao što pričaju, oni su njoj odmah uzvratili. Ja sam seo kad sam došao za Novu Godinu, pitao sam gde je Dejan i prilazim, oni gledaju u pod. Nisam ja majmun, ja osetim šta se dešava. Oni su ti koji su o meni svašta pričali! - rekao je David.

PUKLA VEZA ZBOG MANJKA SE*SA?! Posle ogromnog šoka, Matora IZNELA DETALJE RASKIDA! (VIDEO)

SANJA RASKINULA SA MATOROM?! Tomićeva neutešna, GRCA U SUZAMA! Ovo nije OČEKIVALA! (VIDEO)

Da li si očekivao takav zid na koji si naišao ili si mislio da su se tu samo javile neke varnice ili nesuglasice koje ste mogli odmah da rešite? - glasilo je pitanje.

- Ja sam osetio taj zid, on kao da ima neku kočnicu! On je moj brat, ja ga znam kakav je, on se samo šali! Ne znam da li on to radi samo da se dodvorava. Zašto nije ustao i rekao da sednem? Svi čekaju svoju porodicu. On kao ide i plače, van pameti - rekao je David.

Foto: Printscreen You Tube

Da li su njegove suze bile lažne ili iskrene?

- Njegove suze su zato što nije uradio onako kako on hoće, to je njega povredilo. Plače što ga pogode neke stvari. Kad je bilo pitanje za Karića, on je deset minuta sedeo ispred da ne bi slušao, onda kreće da joj pridikuje, ona mu se drčno obrati i on zaćuti - rekao je David.

Mnogi su promenili stav, a nekada su osuđivali tebe. Da li misliš da se sada pokazala ta prava slika i da se zapravo videlo šta je istina i ko tu kosi, a ko vodu nosi?

- Meni je drago da se to pokazalo napolju, a to su moji prijatelji. Žene od tih prijatelja su se meni javljale, videlo se šta se dešava i koliko ona utiče na njega - rekao je David.

Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rada

pre 4 godine

Retko los covek, usao da bi blatio brata,napolje ih je blatio na sva usta. Na koji nacin je resio da da zaradjuje pljuvajuci brata. Pa koga bre zanima njihova prica. Veliki kiks sto su ovu zamlatu uveli.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija