• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2020

19:20

Matora RONI SUZE zbog Sanje, a Stankovićeva joj se ponovo obratila - Tomićeva će POLOMITI pola Zadruge zbog njene izjave!

Rijaliti

Matora RONI SUZE zbog Sanje, a Stankovićeva joj se ponovo obratila - Tomićeva će POLOMITI pola Zadruge zbog njene izjave!

Podeli vest

Biće neuteška kada čuje šta joj je poručila

Zadrugarka Jovana Tomić Matora od sinoć ne može da dođe sebi, nakon što je saznala od nove učesnice "Zadruge 3" Sofije Simić da ju je devojka Sanja Stanković ostavila.

ŽAO MI JE LJUDI KOJI IH VOLE! Vladimir Tomović OPLEO po Mini Vrbaški, spomenuo Staniju - a o Luni Đogani je rekao OVO!

Foto: Prinscreen

Matora je danas u razgovoru sa Drvetom mudrosti takođe plakala i tražila da dobije poziv kako bi razgovarala sa Sanjom. Ipak, Stankovićeva se oglasila na Instagramu ovim povodom.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Filip Reljić se sastao sa LUNOM posle izbacivana iz Zadruge 3!

Foto: printscreen instagram

- Ne mogu da verujem da osoba sa kojom sam provela toliko vremena, izjavljuje onakve stvari. E "moja" Coki, od mene nećeš čuti nikakve bljuvotine, nisam ja neko ko će pljuvati osobu sa kojom je bio toliko dugo. Ispala sam najgora svim površnim posmatračima, a istina je da sam bila najgora sebi, išla sam protiv svih, protiv osuda naroda, protiv porodice, šokirala sam prijatelje, javno sam priznala emocije, povredila sebi bliske ljude. Prvi put u životu stani iza svog postupka i ne prebacuj krivicu na mene, imamo vremena da razmislimo o svemu i porazgovaramo kad za to bude trenutak - napisala je Sanja Stanković.

ONA JE MOJA IKONA I SVETINJA! Tomović plivao za časni krst u Baru, a evo ko mu je najveća podrška - O NJOJ JE BRUJALA JAVNOST!

Foto: printscreen Instagram mrs_s.happy




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija