• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2020

20:20

BILA JE LEPŠA PRE! Pogledajte kako je izgledala Cecina snajka Bogdana Ražnatović PRE ESTETSKIH KOREKCIJA!

Rijaliti

BILA JE LEPŠA PRE! Pogledajte kako je izgledala Cecina snajka Bogdana Ražnatović PRE ESTETSKIH KOREKCIJA!

Podeli vest

Kako vam se čini?

Bogdana Rodić, odnedavno Ražnatović, našla se u žiži javnosti od kako je pre nekoliko godina ušla u vezu sa sinom naše poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

LUNA STUPILA U KONTAKT SA SLOBOM! Đoganijeva je zbog OVOGA morala da mu pošalje poruku - A evo da li KRIVI SEBE ZA raskid Matore i Sanje!

Foto: Informer

Dobro je poznato da je Bogdana bila mlada nada ženske košarke u Srbiji, dok nije doživela povredu zbog koje je morala da se odrekne sportske karijere, pa je nastavila da pomaže svojim roditeljima u porodičnom biznisu.

ŽAO MI JE LJUDI KOJI IH VOLE! Vladimir Tomović OPLEO po Mini Vrbaški, spomenuo Staniju - a o Luni Đogani je rekao OVO!

Ipak, Bogdana je pre samo nekoliko godina izgledala mnogo drugačije.

 


Kako vam se ona čini pre estetskih operacija?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija