• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.G./I.R.

22.01.2020

19:05

ČUJU SE SVAKOG DANA! Pavle otkrio KAKVA je ZILHA - Evo šta mu je rekla o Edu, Dragani i HOĆE LI UĆI U Zadrugu! Izneo ŠOK DETALJE (VIDEO)

Rijaliti

ČUJU SE SVAKOG DANA! Pavle otkrio KAKVA je ZILHA - Evo šta mu je rekla o Edu, Dragani i HOĆE LI UĆI U Zadrugu! Izneo ŠOK DETALJE (VIDEO)

Podeli vest

Sve prati, ali se ne oglašava javno!

Bivšeg zadrugara Pavla Jovanovića trenutni učesnici "Zadruge 3" pominjali su u više navrata, pa zbog toga mora da bude upoznat sa dešavanjima u rijalitiju.

CRVENOKOSA ULETELA U ZADRUGU? Stanari Bele kuće IZNENAĐENI prizorom - a kada su shvatili o čemu se radi! Usledio ŠOK!

SPAVALA SAM KOD NJEGA U STANU! Zonjićeva otkrila sve o ODNOSU SA LUKASOM - POZVAO ME JE ČIM SAM IZAŠLA, REKAO MI JE... Novi detalji (VIDEO)

Na taj način je saznao da je njegova drugarica Marijana Zonjić diskvalifikovana. Znajući da je ona izašla samo sa telefonom i dokumentima, pozvao ju je i ponudio joj pomoć.

Foto: informer.rs

Ipak, njegovo spominjanje u Beloj kući nije vezano za nju, već za nekadašnju devojku Draganu Mitar, sa kojom je bio u vezi dok je ona bila u braku sa Sinišom Dragutinovićem.

OVO SE DEŠAVALO IZA KAMERA! Marijana U SUZAMA otkrila - OSTAVILI SU ME SAMU NA PUMPI, BEZ IČEGA! Produkcija joj dala samo OVO! (VIDEO)

OVO SU SVI ČEKALI! David PECNUO Janjuša - ovaj nije mogao da ĆUTI - Zbog ANE KORAĆ JE ULETEO I UNEO MU SE U LICE!

Kako se sada stidi što je sa njom imao bilo kakav odnos, nerado je komentarisao trenutni odnos njegove i Edisa Fetića, zvanog Gospodin Torta. S druge strane, oduševljeno je pričao o odnosu sa Tortinom ženom, Zilhom Fetić.

Foto: printscreen/tvpink

Samo za naš portal Informer.rs otkrio je da se čuju gotovo svakodnevno, da ga je ona zapratila na Instagramu i obratila mu se za pomoć.

EVO ŠTA JE ČLAN SEDAM KOJIM JE KAŽNJENA! Marijana Zonjić PROGOVORILA O UGOVORU - strogo čuvana tajna! Evo šta se dešava dan nakon DISKVALIFIKACIJE

MARIJANA O POVRATKU U ZADRUGU! Ima NOVU TAKTIKU - pokajala se za svoje postupke! Otkriću svima KAKVA JE IVA, imam DOKAZE! (VIDEO)

- Ne mogu baš sve da otkrijem šta je rekla. Nikoga nije pljuvala. Ona je mene dodala na Instagramu, zanimalo ju je kako može medijima da se obrati. Ja sam rekao da mogu da joj pomognem, a onda je ipak odlučila da ne želi da se oglašava. Žena radio jako ozbiljan posao, ima troje dece koju čuva, eksponiranje te vrste joj nije potrebno. Pričala mi je opširne stvari, da razvoda nije bilo, niti će. Nije podnela zahtev za razvod braka. Nju produkcija zove svaki dan da uđe unutra, vrše pritisak, ali ona ne želi. Žena se nije oglasila za medije. To što spominju njeno ime u medijima, to je sve  rekla-kazala - govorio je Pavle, a onda je nastavio:

 

 

- Priča da je Zilha slala poruke Dragani Mitar je laž. Znam da ona i dalje ima emocije prema Edu, ipak je on njen suprug i otac njene dece. Ona je silom prilike upletena u to. Ipak, vidim nekada da joj prija ta pažnja medija, ali to je malo u odnosu na pritisak koji ima zbog svega - govorio je Jovanović. 

U videu ispod pogledajte šta je još Pavle rekao o Zilhi i Dragani Mitar


 

Više o Zadruzi pročitajte OVDE


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija