• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN RADULOVIĆ

23.01.2020

18:43

OVO O NJOJ NISTE ZNALI! Evo koji nadimak je Milica Mitrović imala u MLADOSTI! Iako privatan život krije od javnosti - SAZNALI SMO ČEMU NE MOŽE DA ODOLI!

Rijaliti

OVO O NJOJ NISTE ZNALI! Evo koji nadimak je Milica Mitrović imala u MLADOSTI! Iako privatan život krije od javnosti - SAZNALI SMO ČEMU NE MOŽE DA ODOLI!

Podeli vest

Isplivali detalji o jednoj od najmoćnijih žena Srbije

Milica i Željko Mitrović već 25 godina krase vrh svih rekorda gledanosti kada su u pitanju televizije. Njihovi inovativni projekti poput ''Farma'', ''Dvor'' i ''Zadruga'' zabeležili su izvanredne rezultate, a ličnosti koje su učestvovale u tim projektima sada imaju velike karijere. 

 

 

Javnost već zna da je Milica radila kao novinarka „Trećeg kanala“. Vodila je emisije „Da li sam te već… video?“ i „Folk top-lista“. Pošto je njen suprug Željko Mitrović osnovao „Pink“ postala je direktorka spomenute televizije, a nešto kasnije glavna i odgovorna urednica „City recordsa“.

VODITELJKA PINKA STAJE NA LUDI KAMEN! Svi bruje o njenoj vezi sa 17 GODINA STARIJIM fudbalerom!

Majka je dve ćerke Kristine i Andree koje je dobila u braku sa Željkom. Iako se ne odvajaju, osim kada su u pitanju poslovne obaveze, izvori prenose da supružnici nemaju isti muzički ukus, pa je to jedina stvar oko koje se ne slažu. 

 

Sa svojih 48 godina ona i dalje izgleda mladoliko. Preko naloga na Instagramu, javnost ima veći pristup informacijama o njenom životu sa suprugom i ćerkama.

VODITELJKA TV PINK ZAVRŠILA IZA REŠETAKA! Isplivala fotografija na kojoj u ĆELIJI sedi TUŽNA pored WC ŠOLJE!

''Veliku šeficu'', kako je nazivaju zadrugari, u mladosti poznanici i prijatelji zvali su ni manje ni više nego - Bambi. Iako je prva asocijacija na to trapavost, Milica je taj nadimak dobila zbog prelepih krupnih očiju. 

Uprkos tome što se ne oglašava za medije, portal Informer.rs je došao do saznanja da ona obožava da jede knedle sa šljivama. 

 

Uz svog supruga, posvećena je i humanitarnom radu, kako zbog oprosta dugova nekih zadrugara koji ih ne ispoštuju pa napuste rijaliti, tako i zbog velikodušne pomoći deci iz  „Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine“ iz Zvečanske.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
amigo

pre 4 godine

zena je veliki humanista,one sve akcije za decu je ona organizovala,a i pola onih socijalnih slucajeva u zadrugu je ona primila da im pomogne kao ceci,kitic,,

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija