• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

24.01.2020

10:45

DAVID POBEGAO U ZADRUGU ZBOG DUGOVA? Ne može da izdrži TROŠKOVE, Ana nema pojma da su OSTALI BEZ STANA!

Rijaliti

DAVID POBEGAO U ZADRUGU ZBOG DUGOVA? Ne može da izdrži TROŠKOVE, Ana nema pojma da su OSTALI BEZ STANA!

Podeli vest

David Dragojević je ostao bez prebijene pare, pa je morao da uđe u Zadrugu iako se pre toga sa Anom Korać dogovorio da to neće raditi

- David ne može da izdrži troškove. Pozajmljivao je na sve strane, glumi dasu punog para sao da ugodi Ani, plaši se da će ga ostaviti kada vidi da nije na nivou frajera koje je do sada imala. Istina, Ana dosta pomaže, široke je ruke i dosta pomaže jer lepo zarađuje, a samo ona zna kako i odakle joj toliki novac. Iako se pre ulaska dogovorila sa Davidom da ne ulazi, on je međutim molio da ga uvedu jer, osim što mora da zaradi pare za život posle rijalitija, mora i da vrati dugove jer ga jure na sve strane. Stan koji su iznajmili u bloku A, David je otkazao odmah po ulasku u rijaliti, a ona o tome nema pojma. Ma ne sme da joj kaže. Zna da bi poludela i da bi se odmah posvađali - , kaže izvor blizak paru za Svet, a prenose mediji.

(VIDEO) BEŽI IZ ZADRUGE! Posle Baneta, još jedna DRAMA - popela se na KROV! Pašću, sklonite se od mene, ODLAZIM! Ne može više da izdrži

DRAMA U APARTMANU MALOG ŽELJKA - upala i tamo imala S*KS?! Nije reč o Miljani - Kulićka VAN SEBE, pozlilo joj, URLA NA SVE (VIDEO)




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija