• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2020

11:30

UMRO RIJALITI UČESNIK! Pronašli njegovo beživotno telo - zaključan u wc-u! Borili se za njegov život, ali nije bilo spasa

Rijaliti

UMRO RIJALITI UČESNIK! Pronašli njegovo beživotno telo - zaključan u wc-u! Borili se za njegov život, ali nije bilo spasa

Podeli vest

Devojka ga je pronašla

Učesnik rijalitija "The Bachelorette", Tajler Gvoždž, izgubio je život nakon predoziranja, prenose američki mediji.

ANABELA UZELA LUNI HIT - skandal u porodici! Pesma je napisana za Đoganijevu - Atijasova kad je čula, odmah je zgrabila i prva SNIMILA!

BORA DRLJAČA KRITIČNO! Nakon operacije tromba u blizini SRCA, pevač na INTENZIVNOJ NEZI!

Tajler je pronađen bez svesti u svom domu i prebačen je u bolnicu gde su lekari dali sve od sebe da ga povrate, ali je bitku ipak izgubio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Entertainment Takeover (@entertainmenttakeover_) on Jan 23, 2020 at 12:50pm PST

"TMZ" prenosi da je Gvoždžova devojka pozvala Hitnu pomoć nakon što se on zaključao u kupatilu i nije odgovarao kada ga je zvala, a pretpostavlja se da je uzeo heroin.

DA LI STE VI NORMALNI?! ODOH JA! Karleuša napravila neviđeni haos u "Zvezdana Granda", Popović se hvatao za glavu!

NAJBOGATIJA SRPKINJA POSTALA VLASNICA JOŠ JEDNE LUKS-NEKRETNINE! Meljničenkovi kupili dupleks od milion evra! (FOTO)

Gvoždž je bio poznat kao učesnik 15. sezone rijalitija, iz koje je "misteriozno" nestao. Hana Braun, za čiju su se ljubav nadmetali učesnici, nakon nekoliko epizoda je objavila da je Tajler "morao da ode". Porodica i prijatelji učesnika rijalitija su u šoku jer nisu znali da se drogira, dodaje taj portal.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija