• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.01.2020

17:19

(FOTO) LUNA NIJE JEDINA KOJA JE DOBILA POKLON OD MATORE?! Tomićeva iznenadila JOŠ JEDNU ZADRUGARKU! Sanja na aparatima!

Rijaliti

(FOTO) LUNA NIJE JEDINA KOJA JE DOBILA POKLON OD MATORE?! Tomićeva iznenadila JOŠ JEDNU ZADRUGARKU! Sanja na aparatima!

Podeli vest

Kada je saznala da je njena devojka dala poklon Luni Đogani, Sanji Stanković to se nimalo nije dopalo. Čitava situacija napravila je haos između nje i Matore, koja drugi poklon koji je osvanuo na društvenim mrežama nije ni prijavila

Naime, kada je Natalija Trik FX napuštala "Zadrugu", Matora joj je dala jedan poklon. Pošto je njen boravak u Beloj kući "Zadruge" svakako obeležilo prijateljstvo sa Tomićevom, Ibraimovićka se rado pohvalila čarapama koje je od nje dobila kao mali znak pažnje. 

EDO OTIŠAO KORAK DALJE! Za Draganino dete rekao da je KOPILE! Ona mu odbrusila: TI SI NASILNIK, neću ti ovo oprostiti! (VIDEO)

(ŠOK VIDEO) ANA KORAĆ JE SINOĆ BILA NEVALJALA! Zadrugarka se probudila sa velikom BELOM FLEKOM na bradi, sada je svima jasno šta je RADILA!

Foto: printscreen/instagram/natalijatrikfxofficial

 

- Matorić moj, poklonio čarapci - poručila je Natalija putem društvene mreže Instagram, a mnogi se pitaju da li će Sanja odreagovati kada bude saznala da Luna nije jedina bivša zadrugarka koju je Matora rešila da obraduje malim znakom pažnje. 

Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija