• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.01.2020

15:47

(FOTO) TOMOVIĆ SE VRAĆA U ZADRUGU?! Okačio fotku sa ovom porukom, PA ZAPALIO INTERNET: NAJJAČI ĆE SE VRATITI...

Rijaliti

(FOTO) TOMOVIĆ SE VRAĆA U ZADRUGU?! Okačio fotku sa ovom porukom, PA ZAPALIO INTERNET: NAJJAČI ĆE SE VRATITI...

Podeli vest

Vladimir Tomović, diskvalifikovani takmičar "Zadruge", iako nije više u rijalitiju, neprestano je tema u Imaginarijumu, pa je i juče nastao haos, kao i svaki put kada se pomene njegovo ime

Podsetimo, Mina Vrbaški, koja je navodno zaslužna za njegovu diskvalifikaciju, i Mensur Ajdarpašić, nakon izlaska Tomovića iz Bele kuće, uplovili su u ljubavnu vezu.

(VIDEO) AUUU! LETELI TANJIRI U ZADRUZI - ovo još NISMO VIDELI! Zadrugar se SRUŠIO I ZAKUKAO: BOLI!

 

ŠOOOK! DEFINITIVNO STAVILI TAČKU NA VEZU?! Tara ODLEPILA posle svađe sa Matejom, a onda je usledilo NEVEROVATNO PRIZNANJE! (VIDEO)

Međutim, juče je Vrbaški jednom rečenicom ponizila svog novopečenog momka aludirajući na Vladimira rečima "Najjači su otišli...". Nakon toga, Mensur je sujetno reagovao i izgovorio teške reči upućene Mini, pominjući Tomovića: "Družila si se sa najvećom p*čkom Crne Gore...", ali ni Tomović nije otao ravnodušan njihovim prozivkama, pa se oglasio brutalnom porukom na svom Instagram nalogu:

Foto: printscreen instagram/vladelije

- Najjači će se vratiti, a onda će morati u rupe miševi - napisao je Vladimir na svom Instagram storiju.

Da li je ovime potvrdio svoj povratak, ili ne, ostaje nam da vidimo.

Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija