• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

27.01.2020

23:14

KREĆE HAOS! Subotićka ulazi u Zadrugu da se osveti Ani i Davidu - STARLETA SPREMA PAKAO! (FOTO)

Rijaliti

KREĆE HAOS! Subotićka ulazi u Zadrugu da se osveti Ani i Davidu - STARLETA SPREMA PAKAO! (FOTO)

Podeli vest

Aleksandra Subotić stiže u Pinkov rijaliti da zagorča život suparnici Ani Korać i nekadašnjem izabraniku Davidu Dragojeviću

Aleksandra Subotić ulazi u 'Zadrugu 3' da se osveti bivšem dečku Davidu Dragojeviću i njegovoj verenici Ani Korać! Ćerka Ljube Pantović vraća se u rijaliti iz kojeg je pre godinu dana diskvalifikovana jer je udarila Minu Vrbaški.

Trojac za gledanost

Subotićeva će se sada naći pod istim krovom sa najvećim neprijateljima i namerava da im zagorča život.

ANA JE SPONZORUŠA I ŽAO MI JE ALEKSANDRE SUBOTIĆ! Miljana Kulić umešala se u porodičnu svađu, pa rekla sve što misli! (Video)

Foto: Instagram/printscreen

- Aleksandri se ne vraća u "Zadrugu", ali je ostala bez dinara, a ne želi više da je finansira dečko Peca. Zbog toga je odlučila da uđe u šou i bori se za glavnu nagradu od 50.000 evra. Zna da ima dosta fanova i misli da bi zahvaljujući njima mogla da stigne do finala ili čak da osvoji jednu od glavnih nagrada. Dodatni motiv joj je da se pred kamerama suoči sa Davidom, koji ju je javno ostavio zbog Ane Korać - priča dobro obavešteni izvor Informera i dodaje da je Subotićeva dobila odličnu ponudu od "ružičaste televizije":

ZADRUGARI TRČE KAO DA SUTRA NE POSTOJI! Veliki šef poslao pismo, a onda JE KRENUO STAMPEDO ka prodavnici! (VIDEO)

- Čelnici Pinka su svesni da će im taj ljubavni trougao još više podići gledanost, pa nisu žalili para na honorare. Znaju da će Ana, Aleksandra i David sve vreme da se svađaju i prave šou.
Aleksandra sprema osvetu nekadašnjem dečku i njegovoj verenici jer je besna zbog svega što su joj radili u "Zadruzi 2".

- Ma krvi će im se napiti kada uđe. Setite se da su Ana i David u rijalitiju imali seks na njene oči. Rekla mi je da želi da im vrati za sve što su joj uradili i da će 'platiti za svaku suzu koju je zbog njih prolila' - objašnjava naš sagovornik.

Porodica na okupu

Aleksandrin otac Karađorđe Subotić potvrdio je da se sprema haos u najgledanijem rijalitiju.

ŠOK! Jelena otkrila MRAČNU TAJNU Mirka Gavrića! Nećete verovati o čemu se radi! (VIDEO)

- Ona se još nećka, ali ni 'kokoška neće u supu, pa na kraju završi u njoj'. Tako je i sa mojom ćerkom. U prošloj sezoni je ostala bez automobila i para, pa sam siguran da će novu šansu bolje iskoristiti. I ja sam nedavno potpisao ugovor sa Pinkom, tako da ćete i mene ponovo gledati u "Zadruzi" - otkriva Karađorđe.

Peca se ljuti što ide u šou

Foto: printscreen instagram

Aleksandrin dečko Peca Raspopović oštro se protivi njenom povratku u "Zadrugu".
- Peci se nikako ne sviđa ideja o Sandrinom povratku u rijaliti. Više puta je naglasio da je spreman da plati koliko god treba samo da ona više ne ide u te šou-programe, ali ne vredi, ona tera po svom - priča naš izvor.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar

pre 4 godine

Sva inteligentna, nacitana, skolovana.....napravice haos !!!!?????????????????? Bolje da ste predvideli kome ce prvom da se "nasadi" od silnih "kurcevitih" obrazovanih zadrugara !!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija