• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: republika/informer.rs

28.01.2020

13:58

DUŽE VREME IMAO AFERU SA NJOM?! U Zadrugu je ušla JANJUŠEVA LJUBAVNICA! Nije marila za NJEGOVU PORODICU!

Rijaliti

DUŽE VREME IMAO AFERU SA NJOM?! U Zadrugu je ušla JANJUŠEVA LJUBAVNICA! Nije marila za NJEGOVU PORODICU!

Podeli vest

Učesnik rijalitija "Zadruga 3" Marko Janjušević Janjuš varao je suprugu Enu s novom zadrugarkom Aleksandrom Nikolić, s kojom je bio u turbulentnoj ljubavnoj šemi

Njih dvoje ovaj podatak kriju kao zmija noge i prave se ludi, kao da se ništa nije desilo među njima. Ipak, starleta ovu tajnu čuva kao keca u rukavu i to je njena karta za opstanak u rijalitiju. Ona za sada samo gleda bivšeg ljubavnika koji je u rastrojstvu i agoniji otkako je ona postala deo ekipe.

(FOTO) I DALJE SU ZAJEDNO?! Sanja objavila fotku koja je UKLONILA SVE SUMNJE! Usledila čestitka od OVE ZADRUGARKE!

OVAJ CECIN HIT SVI OBOŽAVAJU, A RETKO KO ZNA KAKO JE NASTAO! Sve se desilo za NEKOLIKO MINUTA!

- Aleksandra je opasna devojka, poznaje pola grada, ima debele veze svuda. Žestoki momci je obožavaju i kreće se samo u takvim krugovima. Janjuša je upoznala na krsnoj slavi bliskog prijatelja kod kog su oboje bili pozvani. Iako on nikako nije bio njen tip kada se gleda fizički izgled i materijalna situacija, ona je pala ne njegov šarm, koji mu zasigurno ne manjka. Janjuš te večeri nije skidao pogled s nje, usta su mu bila napola otvorena sve vreme. "Ko je ova, bog te mazo? Kakva je ovo lepotica, ja lepše stvorenje nisam video u životu. Ne smem da je gledam, ima da se zaljubim, sve ti jebem", rekao je Janjuš prijatelju kada je video Aleksandru. Malo-pomalo i oni su započeli razgovor, a on nije prestajao da je šarmira i opčinjava dosetkama i šalama. Bila je barena za minut. Gledala je u njega i nije treptala, dok je on zbijao šale. Veče se završilo kod nje u stanu i pao je žestok seks - navodi izvor Rijalitija dobro upućen u aferu ovo dvoje zadrugara.

Foto: Printscreen You Tube

- Aleksandra je insistirala da nastave da se viđaju iako je znala da Janjuš ima ženu i ćerku i da među njima ne može da bude ništa ozbiljnije od seks-šeme. I on je prihvatio igru jer je bio lud za njom. Viđali su se nekoliko meseci, ali za to vreme prošli su kroz raj i pakao u bukvalno smislu. Aleksandra je ljubomorna i posesivna devojka, nije mogla da prihvati činjenicu da Janjuš ide ženi i da spava s njom dok je ona sama. Plakala je i histerisala, zvala ga, dolazila kolima ispred njegove kuće. "Ja sam poludela za njim, ubiću se, ubiću i njega. On mora da bude samo moj. Je*em mu i ženu i lažni brak, ovo naše je sreća i ljubav, a ne s onom matorom vešticom, koja ga drži na dete", vrištala je Aleksandra jednom prilikom kada se Janjuš nije javio - priča izvor Srpskog Telegrafa.

- Kap je prelila čašu kada su usled jedne žučne rasprave njih dvoje potukli. Ona je počela da mu histeriše zbog žene Ene, nazvala ju je kurvom, zbog čega je Janjuš počeo da razbija stvari po njenom stanu. Ona je skočila i počela da ga grebe i šamara, jedva se odvojio od nje, a da je ne isprebija. Nakon toga su prestali da se viđaju, ali emocije su još bile jake. 

Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija