• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2020

20:11

STALA IM KNEDLA U GRLU KADA SU VIDELI OVO PISMO! Sinišine reči GANULE Mariju, a Miljana je RONILA suze zbog OVIH REČI!

Rijaliti

STALA IM KNEDLA U GRLU KADA SU VIDELI OVO PISMO! Sinišine reči GANULE Mariju, a Miljana je RONILA suze zbog OVIH REČI!

Podeli vest

Nedostaje im porodica

Marija Kulić danas u Beloj kući slavi rođendan sa određenim zadrugarima, jer je ona baš tako insistirala da na njenoj proslavi prisustvuju samo ukućani sa kojima se ona druži.

CELOG GA ISCEDILA! Šok fotke - Mina SKOČILA na Mensura - ŠĆEPALA GA pa počela da BEZ BLAMA radi OVO!

Zadrugare je sačekala puna trpeza slatkih i slanih đakonija, a Kulićka je bila preokupirana svim poklonima i čestitkama koje je dobila.

Foto: printscreen/tvpink

Marija je najpre pročitala čestitke svojih najmilijih, a potom se i zabavila sa zadrugarima.

OVO POTVRĐUJE DA SU BILI U ŠEMI?! U Zadrugu stigao ŠOK poklon za Janjuševu ljubavnicu! On kad je video, POLUDEO - Kunem ti se ŽIVOTOM... (VIDEO)

- Voleti je lepo, voleti je lako, ali kao ja to ne može svako. Volim toliko da sam spreman da umrem za tebe, najviše na svetu S. Kulić. Ljubi mi Željka i Miljanu - pisalo je pismu Marijinog supruga, a Miljaninog oca Siniše.

Foto: printscreen/tvpink

- Moram ti reći jedno veliko hvala za srećno detinjstvo. Srećan rođendan ti želi jedno zahvalno dete. Nisi mi rekla kako treba da živim, već si mi to pokazala. Nije mi teško da budem najbolja jer me je najbolja žena rodila. I da od nule život biram, birala bih da te imam. Srećan rođendan mama. Tijana. Ljubi Miljanu i Željka - pisalo je u pismu Marijine ćerke Tijane, zbog kojeg je Marija bila na ivici suza.

Anketa

IZNELA SAV PRLJAV VEŠ! ''Prostituisala se i drogirala u Švajcarskoj!?'' - Milica Kemez PREVARILA NACIJU tužnom pričom, a istina je DRUGAČIJA?

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija