• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2020

18:00

RATNO STANJE U BELOJ KUĆI! Zadrugarke se OKOMILE na Draganu Mitar - U JEKU SVAĐE Edo ustao i ZAPUŠIO IM USTA!

Rijaliti

RATNO STANJE U BELOJ KUĆI! Zadrugarke se OKOMILE na Draganu Mitar - U JEKU SVAĐE Edo ustao i ZAPUŠIO IM USTA!

Podeli vest

Tresla se Zadruga

U toku je porodični sastanak u Imaginarijumu. Na red je došla Marija Kulić, koja je najviše iskritikovala Draganu Mitar i Edisa Fetića. Ona im je zamerila što kad god treba da počne neka emisija, oni su ispod jorgana i "vaćare se. Pored toga, ona smatra da nije normalno da se Edo tako ponaša, a napolju ga čeka porodica, a onda se osvrnula i na Draganino dete, pa im zamerila što se stalno na kritike smeju.

Foto: printscreen/tvpink

- Katastrofa! Ti si ženo, majka, aman - vikala je Kulićka.

 - A ti, čoveče imaš više od 40 godina, jedna švalerka, druga, sad će treća još da uđe u rijaliti i to na nacionalnoj televiziji, odvratni ste, katastrofa, kao debili se smejete, samo vaćarenje i ispod jorgana - vikala je Marija.

Foto: printscreen/tvpink

- Ne spominji mi dete, nema potreba - smejala se Dragana.

- Ti si majka? Ja ovde nisam videla majku, nego k*rvetinu! - nastavljala je Marija.

- Ja je volim najgoru - dobacivao je Edo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija