• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.02.2020

11:06

MAJA SE VIĐA SA POLITIČARIMA?! Edo je RASKRINKAO! Isplivali ŠOKANTNI DETALJI! (VIDEO)

Rijaliti

MAJA SE VIĐA SA POLITIČARIMA?! Edo je RASKRINKAO! Isplivali ŠOKANTNI DETALJI! (VIDEO)

Podeli vest

Zadrugari Edis Fetić i Marko Janjušević Janjuš zbijali su šale na račun Maje Marinković, gde su počeli da je ispituju da li bi sa njima izlazila u grad kada napuste Zadrugu

Janjuš je bio znatiželjan da sazna da li bi se ona sa njim pojavila u javnost, a onda je Edis počeo da priča šta je sve video dok se sa Majom družio u spoljnom svetu.

- Hoćemo da izlazimo kad izađemo odavde - pitao je Janjuš.

(ANKETA) INFORMER BIRA FAVORITA ZADRUGOVIZIJE! Izaberite vaš OMILJENI PAR, a mi ćemo pobednika proglasiti uoči TAKMIČENJA!

(VIDEO) PUBLIKA DONELA ODLUKU! Evo ko je ove nedelje NOMINOVAN u rijalitiju Zadruga

- Nećemo, ti si oženjeni muškarac - rekla je Maja.

Foto: Printscreen You Tube

Kako je Janjuš već bio upoznat sa tim da su se Edis i Maja viđali na zajedničkim događajima, odlučio je da sazna i kako se ona ponaša kada se ugase kamere.

- Kakva je Maja ovako bez kamera? - pitao je Janjuš.

- Dobra je, za kuću. Mi na nekoj proslavi, izlazi ministar iz auta i prilazi Maji, pozdravlja se sa njom - bio je ironičan Edis.

- Opa, družiš se sa političarima - rekao je Janjuš.

Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija