• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.02.2020

20:56

BIVŠA VODITELJKA TELEVIZIJE HEPI RAZBILA BOKAL I ISEKLA VENE! Informer saznaje: Ekipa Hitne pomoći uletela u vilu Parova - DRAMA U RIJALITIJU!

Rijaliti

BIVŠA VODITELJKA TELEVIZIJE HEPI RAZBILA BOKAL I ISEKLA VENE! Informer saznaje: Ekipa Hitne pomoći uletela u vilu Parova - DRAMA U RIJALITIJU!

Podeli vest

Kako Informer.rs saznaje učesnica rijalitija "Parovi" Slađana Petrušić isekla je vene, a ekipa Hitne pomoći ju je hitno prebacila u KBC Zemun. Voditeljka Jovana Milošević otkrila je da je Slađana kažnjena izbacivanjem iz rijalitija, i da ju je to navelo da iseče vene. Pročitajte detaljnije šta ju je navelo na ovaj korak...

Incident se dogodio u vili rijalitija "Parovi", oko 20 časova.

Kako saznaje Informer.rs Slađana Petrušić je, posle svađe sa obezbeđenjem, otišla u izolaciju, a za njom i Dušan Zdravković. Zatim je uzela bokal za vodu, razbila ga i počela da seče vene.

Produkcija je pozvala Hitnu pomoć, koja je odvezla Slađanu u jednu beogradsku ustanovu, a o tome možete više pročitati klikom na link ispod.

SLAĐA PETRUŠIĆ PREVEZENA U OVU USTANOVU! Evo šta je prethodilo stravičnom incidentu u vili Parova!

Pošto je iznela niz ružnih kvalifikacija na sadržaj i izbor pobednika zabavno humorističkog programa "Parovi", čime je neopravdano dovela u sumnju rad zaposlenih u projektu, koji beleži veliku gledanost, Slađana Petrušić oštro je kažnjena novčano i odlaskom u izolaciju.

Foto: Printscreen/TV happy

- Ja ne idem u izolaciju i ne mogu biti novčano kažnjena - rekla je Slađana Petrušić, a kad joj se obratila voditeljka Jovana Jeremić da iznese dokaze za to što govori, ona to nije mogla, jer, očigledno je, da govori neistinu.

Potom se voditeljka Jovana Jeremić obratila iz studija:

- Neće niko da ruži projekat i našu kuću, niti ćemo mi to da dozvolimo. Ponosni smo na program i ovde se znaju pravila.

Poznato je da je Slađana već pravila skandale tokom učešća u rijalitiju, a jedno vreme bila je i voditeljka televizije Happy.

VRAĆA SE U ZADRUGU 3, A NIJE VLADIMIR TOMOVIĆ! Bivši zadruga se oglasio - SLEDI HAOS, MENJA TAKTIKU - Biće uz GLAVNOG FAVORITA!

U julu 2019. godine osuđena je na šest meseci zatvora zbog prebijanja Jelene Golubović u istoimenom rijalitiju, 2015. godine.

Slađa Pertušić i Jelena Golubović NAPUSTILE Parove - Nisu izbačene ni diskvalifikovane već... SPREMA SE HAOS!

U maju 2019. godine doživela je infarkt, zbog čega je neko vreme odsustvovala sa Happy televizije.

- Razlog što me nema ovih dana na Happy TV je tihi infarkt koji sam na nogama preživela...došao i video da nemam srce, pa otišao - izjavila je tada.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
goran

pre 4 godine

ovo je katastrofa šta se prikazuje na tv-u. Već nekoliko godina traje rijaliti parovi. Uzurpirali su kanal sa nacionalnom frekvencijom i zaglupljuju narod. Penzioneri koji se žale na malu penziju, psuju ovu vlast zbog toga,a ne silaze sa telefona i pozivaju produkciju kako bi se svađali sa takmičarima a impulsi samo idu. .Marića sam cenio međutim on se malo pogubio. Čak i u ćirilici koja je veoma gledana počinje da bude dosadan prekidajući goste usred rečenice i ponavljajući iste fraze već godinama ( gde smo srbe branili tamo srba više nema. npr). Danas je ova devojka isekla vene, Milojka će za neki dan da nađu ukočenog, Lepa je pobegla na vreme, Jelena urniše Ivana i sve to narod gleda. Šta radi RRA i za šta ti ljudi uzimaju platu. Dovode astrologe i razne baba vange u emisiju da bi ih izreklamirali kako bi ovom napaćenom narodu uzimali pare zakazujući im seanse.Javno se pije vinjak, limenke špricera i ko zna čega tu još ima. Ovo je sramota šta se radi.

martika

pre 4 godine

Slađa je u pravu, otkad su izbaćeni imejlovi sa komentarima i glasovima publike krenule su i nameštaljke. Kakvi su to parovi gde ima 2/3 ženskadije, i 1/3 muških.I kako to da su učesnici bez jednog ili oba roditelja, likovi bez njihove zaštite?ILi je to akademija za ko zna šta?!Eto gospon Mili s e vređa zbog navodnih uvreda na nacionalnoj osnovi?Valda mu niko nije objasnio da on pripada etničkoj grupi, a da su nacionalne manjine imaoci svojih nacionalnih država.Voditeljke visoko lete, i često se svađaju sa gramatikom , a kvalitetne voditeljke odande beže, po sistemu beži i ne okreći se sine. Momci iz seoskih sredina se žale da su grubo prevareni, podcenjeni i omalovaženi emisijom Provodadžija.Što Anđela malo ne provodadžiše u Crnoj Gori?Koji je to nacionalni interes programom iskazan na ovoj ne / srećnoj televiziji? Nema ga.I kako to da za parove ne postoje podaci o reditelju, scenaristi, uredniku i slično, što je obaveza svake ozbiljne televizije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija