• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2020

00:32

KRALJICA ZADRUGOVIZIJE PONOVO OPRAVDALA SVOJU KRUNU! Miljana Kulić ''PREŠLA IGRICU'' - ovog puta URADILA OVO!

Rijaliti

KRALJICA ZADRUGOVIZIJE PONOVO OPRAVDALA SVOJU KRUNU! Miljana Kulić ''PREŠLA IGRICU'' - ovog puta URADILA OVO!

Podeli vest

Njena majka Marija je bila šokirana!

Miljana Kulić i Ivana Šopić bile su spremne da se u nikad izazovnijem izdanju pojave na scenu kako bi na sebi svojstven način otpevale duetsku pesmu Indire Radić i Ksenije Pajčin "Hajde sestro".

HTELA JE SIGURNU POBEDU? Tara FALŠIRALA pesmu Đoganijeve - Đekson se ŽALIO na Simovu pa joj se OBRATIO!

Foto: printscreen/tvpink

Miljana je i ovoga puta imala želju da zaseni sve svojim izgledom, a u paru sa Ivanom ostavile su poseban utisak zbog su svi ostali nepomični dok su ih gledali. Njih dve bile bile su odevene u crnim odevnim kombinacijama, na glavama su imale šešire, a već u prvim sekundama svog nastupa one su skinule jakne sa svojih leđa. Tada su do izražaja došli njihovi brushalteri, i dok je Miljanin bio crven, Šopićeva je nosila crni brushalter.

ONI VAŽE ZA FAVORITE, ALI... PUKLA BRUKA na bini! Stefan i Iva se POHVATALI NA SCENI umesto da pevaju - POČELI DA SE LIŽU!

Foto: printscreen/tvpink

Sve su pažljivo iz bekstejža pratili i ostali zadrugari, a posebnu pažnju na ovaj nastup obratila je Miljanina majka Marija Kulić koja je tokom ove tačke pravila grimase i nije mogla da veruje kakve plesačke mogućnosti ima njena ćerka. 

GLEDAJ MAJKU, BIRAJ ĆERKU! Marija Kulić poput Miljane POKORILA SCENU ZADRUGOVIZIJE - Svi su se ŠOKIRALI kad je počela da peva!

Kako je izgledao nastup, vidite ispod.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 4 godine

Nasukani kit na obali tihog okeana, katastrofa i parada kica, nemorala i neukusa

Anja

pre 4 godine

Ljudi ja ne mogu verovati sta pise, kakva kraljica scene, sta je ovo, pa ovo prase se valja po bini a krava ispusta muk koji razara usi. Zar je moguce da ovo neko podrzava, ovo je za svaku osudu a posebno oni koji ovakvom valjanju i krestanju daju glas

Nikola

pre 4 godine

Jedino sto Mitrovicu zameram su ovi bolesnici,ali u neku ruku ga i razumem da se sve vrti oko para.

JA

pre 4 godine

Kraljica ????? Ona je uvek , pa i sada, vrhunac neukusa, prostote, primitivizma - prava i veoma jadna dvorska luda !

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17