• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

03.02.2020

10:09

EVO KOLIKI HONORAR IMA! Marko otkrio ZAŠTO je ušao u Zadrugu, a evo šta mu je LUNA na to rekla - Prvo sam njoj javio...

Rijaliti

EVO KOLIKI HONORAR IMA! Marko otkrio ZAŠTO je ušao u Zadrugu, a evo šta mu je LUNA na to rekla - Prvo sam njoj javio...

Podeli vest

Prvi poziv za ponovno učešće je dobio u decembru

Marko Miljković po treći put postao učesnik "Zadruge", gde se sa ostalim rijaliti učesnicima bori za pobedu i vrednu nagradu. On je otkrio da je nakon razgovara sa čelnicima Pinka pozvao bivšu devojku Lunu Đogani.

MILJKOVIĆ ZAVRŠIO SA NJOM U KREVETU! Odmah PRVO VEČE - samo što je ušao, već se bacio na NJU! Šta će Luna reći na OVO?! (VIDEO)

Foto: printscreen instagram/lunađogani

- Podelio sam sa Lunom maltene čim sam saznao. Dala mi je punu podršku - rekao je on.

NASTAĆE HAOS KAD NJEGA UGLEDAJU NA VRATIMA BELE KUĆE! Marko Miljković je novi učesnik "Zadruge" - otkrio ŠTA mu je Luna rekla o ulasku! (VIDEO)

Miljković je otkrio i da je ogroman honorar presudio da uđe ponovo u rijaliti šou ružičaste televizije.

Foto: printscreen/tvpink

- Gledao sam da se sklonim vezano za "Zadrugu" i govorio sam da hoću da život usmerim u drugom smeru, a da to ne bude rijaliti, ali dobio sam jako dobru ponudu i mislim da je ovo dobar trenutak za mene i moj biznis koji mogu dobro da izreklamiram u rijalitiju. Izguraću ovih pet meseci, napraviću bum što se tiče mog posla i mog finansijskog stanja koje će biti fantastično kada budem izašao iz rijalitija. Razmislio sam i rešio da ponovo uđem. Ja sam nekoliko puta odbijao da uđem u "Zadrugu", u decembru nisam bio spreman, niti sam želeo, a sada mi se ova prilika ukazala i učinila interesantnom i mislim da će to biti dobro ovaj put - govorio je Marko.

DANI SU IM ODBROJANI! Žučna svađa Davida i Ane - Dragojević OČAJNIČKI tražio pomoć od Đedovića! Popio IGNOSIRANJE OD ANE u krevetu!

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ika

pre 4 godine

Luna mani se ovog manipulatora,sve sto hoce tvoje fanove da ga podrzavaju i glasaju za njega

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija