• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: A. Grbović

Autor: A. Spasojević

04.02.2020

07:18

LUNA SE VRAĆA U ZADRUGU! Za to će dobijati NEREALNO VELIKI HONORAR - isplivala cifra... OVO NIJE MOGLA DA ODBIJE?!

Rijaliti

LUNA SE VRAĆA U ZADRUGU! Za to će dobijati NEREALNO VELIKI HONORAR - isplivala cifra... OVO NIJE MOGLA DA ODBIJE?!

Podeli vest

Luna Đogani ulazi u "Zadrugu 3", saznaje Informer! Posle njenog dečka Marka Miljkovića, koji se Pinkovom rijalitiju priključio u nedelju, u Belu kuću se vraća i pobednica prethodne sezone

Prema našim informacijama, Đoganijeva će se na luksuzno imanje u Šimanovcima useliti za mesec dana da bi pokušala da spasi pevačku karijeru, koja joj propada.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Prvo javio Luni



Govorio sam da nikad više neću ući u rijaliti, ali sam se predomislio zbog ogromnog honorara. Prvo sam Luni javio
Marko Miljković
 

Lažno pomirenje

- Sve pare koje je je zaradila u "Zadruzi 2" Luna je potrošila za stan i pesme. Spiskala je svih 120.000 evra! Na desetine hiljada evra uložila je u pesme i spotove, a to joj se nije isplatilo, pa je u debelom minusu. Očajna je jer je u poslednja dva meseca imala samo tri nastupa. I ona i Marko su još pre početka "Zadruge 3" pozvani da se ponovo takmiče, pa su sad rešili da iskoriste tu šansu. Mada je govorila da nikad ne bi bila u rijalitiju sa ocem Gagijem, novac ju je naterao da se predomisli. Pohvalila mi se da je dobila mnogo veći honorar nego prošle godine, kad je zarađivala 12.000 evra mesečno - priča naš izvor i dodaje:

 

Dobijaće više od 12.000 evra mesečno


Luna se pohvalila da je dobila mnogo veći honorar nego prošle godine, kad je zarađivala 12.000 evra mesečno
 


- Mnogo joj znači i to što je Marko već unutra. Oni su raskinuli sredinom decembra, ali su već u januaru nastavili vezu. I dalje su zajedno, a dogovorili su se da to kriju i da se lažno pomirenje desi pred kamerama!

Otkrio tajnu Gagiju

I Miljković je u "Zadrugu" ušao zbog novca. Sav honorar iz prethodne sezone uložio je u biznis sa duksericama i trenerkama, pa je ostao bez dinara u džepu.

- Govorio sam da nikad više neću ući u rijaliti, ali je ogroman honorar presudio da prihvatim ponudu. Pristao sam i zato što mogu da reklamiram svoj brend. Kada budem izašao odavde, moje finansijsko stanje će biti odlično! Možda i pobedim, pa to bude pravi bum. Naravno, Luna je prva saznala da se vraćam u "Zadrugu". Pružila mi je podršku - rekao je Marko pred ulazak.
Miljković je po ulasku u Belu kuću nagovestio Gagiju da će uskoro živeti pod istim krovom sa ćerkom. Kad su se učesnici "Zadruge" okupili oko di-džeja iz Brusa i ispitivali ga šta ima novo u spoljnom svetu, on se obratio tastu:

Foto: Printscreen You Tube



- Razumem ih skroz i ja sam prošle godine smarao svakog novog učesnika. Tako ću i ja za mesec dana, kad uđe neko mnogo bitan!

STIGLO PISMO U BELU KUĆU! Produkcija NIKAD BESNIJA! Pljušte kazne zbog OVOGA! (VIDEO)

ZARATILI BIVŠI LJUBAVNICI?! Zadrugarka PECNULA bivšeg, a onda joj je ŽESTOKO odbrusio! (VIDEO)



S obzirom na to da imaju veliku podršku fanova, Luna i Marko će verovatno ostati do kraja u "Zadruzi", koja bi ovog puta mogla da traje čak godinu dana, odnosno do 6. septembra!

Oproštajna žurka



Marko se u subotu oprostio od Lune i prijatelja. On se najpre sastao sa devojkom u stanu, jer još ne žele javno da priznaju da su u vezi, a potom je okupio društvo u jednom beogradskom klubu, gde je lumpovao do zore.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gale

pre 4 godine

Nema sanse da udje...ona je sa zadrugom zavrsila.

sc

pre 4 godine

to ti mislis hahaha nju samo rijaliti moze da spasi jer od njenog urlikanja nema nista!

mina

pre 4 godine

dojadili i bogu i narodu uvek iste price nista novo uzas

joks

pre 4 godine

tako je to, kada je videla zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu.nema pojmao pevanju , mislila je lako ce to ici i bez talenta za pevanje.mnogo si htela da preskocis,kao sve sto radis u zivotu ad hok.tebi je mesto rijalitiju, a tamo znas sta najbolje radis

Milena

pre 4 godine

Zarade debelu lovu u Zaduzi potrose onda kuc kuc kod Mitrovica opet zarade i tako u krug i ovi i dragojevici. Da li je Mitrovicu bitnija gledanost koja ocigledno pada sve vise zbog uvodjenja ovih otrcanih ili da njima pokupuje stanove i kola,?

Zorica Petrović

pre 4 godine

Može li mi neko reći, kako se spašava karijera ulaskom u Zadrugu? Čista glupost. Uostalom, tek je počela, a vi već o nekakvom "spašavanju". Užas!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija