• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

08.02.2020

13:12

MIKI ĐURIČIĆ POSTAJE OTAC U AVGUSTU! Stiže BEBA, a evo kada će SKINUTI NANOGICU!

Rijaliti

MIKI ĐURIČIĆ POSTAJE OTAC U AVGUSTU! Stiže BEBA, a evo kada će SKINUTI NANOGICU!

Podeli vest

Miroslav Miki Đuričić uskoro da se ostvari u ulozi roditelja, a i sam je to potvrdio

 - Jeste tačno, ali neću o tome ništa dalje da pričam. Da, tačno je! Ta devojka nije poznata javnosti, ona je ozbiljna devojka i ne zanima je to da se provlači po medijima. Ako ja već pravim budalu od sebe po medijima i žutoj štampi, ona ne mora. Eto, to je dovoljno, postaću otac - rekao je Miki.

LETEĆE PERJE! Miki Đuričić PONOVO ulazi u Zadrugu nakon skidanja NANOGICE Evo kada i KO ULAZI SA NJIM - i on je bio DISKVALIFIKOVAN!

ŠOK! MIKI ĐURIČIĆ POSTAJE OTAC! Evo kada stiže BEBA i ko je DEVOJKA sa kojom će dobiti prinovu!

Sve je zanimalo da li je sa majkom svoga deteta Đuričić u vezi i kada će stići prinova.

(VIDEO) OVO SU NAJVRELIJE AKCIJE U RIJALITIJU KOJE STE GLEDALI 2019! Evo ko je sve tresao KREVET!

TO NIKADA NISI VIDEO U ŽIVOTU, DEBEO JE KAO ŠOLJA! Čolak hvalio PONOS Mikija Đuričića! (Video)

 - U avgustu ću postati otac, a o ostalim detaljima ne želim da govorim. Ona ne želi da se provlači po medijima i da se kompromituje jer je devojka jako ozbiljna i nju to ne zanima -  iskren je bio bivši zadrugar koji nije krio ushićenje zbog lepih dešavanja u njegovom životu.

 - Zbog dobrog vladanja će mi za otprilike mesec dana biti skinuta nanogica -  otkrio je Miki.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija