• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2020

17:14

TRAGIČNA TORTINA ISPOVEST! Dete UZELO PUŠKU i ubilo mu dedu - KRVNA OSVETA mu uništila porodicu! Edis PROGOVORIO o prošlosti!

Rijaliti

TRAGIČNA TORTINA ISPOVEST! Dete UZELO PUŠKU i ubilo mu dedu - KRVNA OSVETA mu uništila porodicu! Edis PROGOVORIO o prošlosti!

Podeli vest

Uznemirujuće

Zadrugar Edis Fetić po prvi put je ispričao tragičnu priču o svojim precima, a poverio se Marku Janjuševiću Janjušu.

SADA SE DEFINITIVNO RAZVODE, TO JE TO, KRAJ! ZILHA prosledila produkciji PAPIRE, čeka se samo EDOV POTPIS! (FOTO)

RASKINULI MINA I MENSUR! Zadrugarka pobegla u pab, ridala na sav glas! (VIDEO)

Foto: printscreen/tvpink

Fetić je otkrio da potiče iz Crne Gore, a tragediju koja je zavila porodicu u crno nikad nije zaboravio.

- Imaš li familije? - upitao je Janjuš.

MAMA MI JE UKRALA PESMU! Šok intervju Lune Đogani - progovorila o NESREĆNIM LJUBAVIMA, pa otkrila sa kim još snima DUET! (VIDEO)
LUNA ISPROZIVALA KIJU - BLAM... Kockareva je na turneji u Americi, a evo šta o njenim nastupima misli Đoganijeva - smejala se i rekla... (VIDEO)

- Nema nas puno, moj otac je otišao '70 i neke godine iz Crne Gore, to su ona stara plemena, pa su to bile krvne osvete, pa su ih ujaci, kad je došlo vreme, da su momci, da se ne bi to nastavljalo, odselili ih. Oni su iz BIjelog polja. I moju babu, a dedu su mi ubili ti, daš detetu pušku od 13 godina, dete maloletno, ne znam ni ko je, ni šta je... I da se ne bi to nastavljalo, oni su se pokupili... Ludorije - ispričao je Fetić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija