• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/informer.rs

11.02.2020

08:14

OLOŠ JEDAN RASPALI! Luna Đogani besna na Marka Miljkovića: Kao ta D**LJETINA i ja smo ISTE? On hoće da je JE*E!

Rijaliti

OLOŠ JEDAN RASPALI! Luna Đogani besna na Marka Miljkovića: Kao ta D**LJETINA i ja smo ISTE? On hoće da je JE*E!

Podeli vest

Pevačica i pobednica Zadruge Luna Đogani, navodno je poludela kada je čula da njen bivši dečko Marko Miljković preko nje hoće da smuva Ivu Grgurić, bivšu devojku Stefana Karić

Lunina drugarica je za medije otkrila kako je Đoganijeva reagovala kada je čula da je Marko Ivi rekao da je ista ona:

''MOLIM VAS, NE ŠIRITE DALJE..'' Darko Tanasijević PRIZNAO da je imao SE*S AFERU sa Miljanom Kulić - čak ju je i VARAO! Moli fanove za DISKRECIJU!

(VIDEO) NIJE BIO NJEGOV DAN! Boru svi napadali, A ONDA GA JE ON UTEŠIO!

- Luna nije mogla da veruje da je Marko tako licemeran i da i dalje na kontu nje želi da opstane u rijalitiju. Nju je posebno zabolelo to što je poredi sa Ivom. Ona smatra da nije zaslužila da je poredi sa jednom devojkom koja je spavala sa starijim ljudima za novac posle svega što su prošli. Luna je rekla da je i Sloba bio više fer prema njoj nego Marko sada... - tvrdi Lunina drugarica za medije.

NE MOŽE DA VERUJE! Gagi ZATEČEN nakon saznanja da je Anabela poslala Ninu (14) na more sa DEČKOM! OGLASIO SE I ON!

MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA? Miljana BEZ SRAMA I STRAHA drzi TELEFON U RUKAMA - Zadrugari IGNORIŠU!

Ona dalje prenosi Lunine reči:

- Evo, vidi ga, opet preko mene hoće nešto da dobije. Kao ta d*oljetina i ja smo iste. Ma on je, bre, to rekao samo da ga narod ne bi osudio zato što smo skoro raskinuli, a on hoće Ivu da je*e, pa sad kao u njoj vidi mene, ološ jedan raspali... - prenosi devojka bliska Luni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mina

pre 4 godine

Poznat nam je ovaj stil pisanja vasih novinara i "simpatije"koje imaju prema prelepoj Luni.Boli Luna.

Nena

pre 4 godine

Прво, истина она и та Ива небо и земља, ниђе сличности. Друго, иако многи мисле да је Марко олош и то тешка Луна то за њега никад не би рекла јер га још увек воли... Треће, тај Марко је добар према њеном оцу и спрда се са девојчурама које се пале на нешто што иде уз Луну оне би са њеним оцем јер је Лунин тата... Четврто, та извор другарица и није другарица јер ко зна Луну зна да ово није њен речник и да она не комњнтарише реалити.

Maki

pre 4 godine

Luna niti je pevacica, niti je pobednica zadruge, to svi znamo. E, sada, da li je ona merodavna da za nekoga kaze da je d.oljetina, pa naravno da nije. Sta onda treba milionsko gledaliste da kaze za njene dvogodisnje seksualne odnose i stenjanje javno na tv? Nije bitno s kim si bio sa mladjim ili starijim od sebe, javna je sramota sta je radila. A ako cemo o godinama, pa i Marko je od nje stariji 12 godina, kao sto je bila i njena mama od zadnjeg muza. Kod njih ne vaze pogrdne reci kada su one u pitanju, a sve ostale Zene koje su u vezi sa starijim muskarcima su d.oljetine.

Milos

pre 4 godine

Njen prepoznatljiv recnik, pa devojko, svaka je pristojnija od tebe, sve tvoje "kvalitete" smo videli, blago kuci koju zaobidjes!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija