• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.02.2020

18:16

11 ORGA*AMA ZAREDOM! Zadrugarka OBORILA REKORD - zabio joj glavu među noge, a onda... APSOLUTNI HIT! Nećete verovati šta vidite (VIDEO)

Rijaliti

11 ORGA*AMA ZAREDOM! Zadrugarka OBORILA REKORD - zabio joj glavu među noge, a onda... APSOLUTNI HIT! Nećete verovati šta vidite (VIDEO)

Podeli vest

Ivana Krunić počela je da histeriše nakon današnjeg pitanja u emisiji "Pitanja gledalaca" na kontu nedavnog haosa koji je napravila zbog toga što svom dečku Banetu Čolaku nije dozvolila da pojede keks sa njenih butina

- Za moje spotove i za svaki scenario u spotu sam zadužena ja. Iza svake scene što je vezana za spot, stojim iza toga. Uvek postoji razlog zašto je to tako. Kada sam na bini, nemam problem ni da budem u tanga bodiju. Ali jeste keks s polnog organa. Mene Tomović nikada nije pipnuo za s*se, d*pe ili bilo šta... Bane je pazio, jer zna da ja ne želim da radim to - rekla je Ivana.

- Ali znaš kako se on ružno osećao kada si ti bacila taj keks? - umešao se David.

Foto: Printscreen You Tube

- Bane je pokušao da me smiri, da me poljubi, da me zagolica... Da bih se opustila. Prvo mi je bilo ponižavajuće gde je završio taj keks. Ja sam Banetu pre toga rekla da se meni ne dopada to i zamolila sam ga da odustanemo - nastavila je Ivana.

- To je jedna sasvim obična igrica u kojoj si ti obučena kompletno i u kojoj tvoj dečko jede keks sa sebe. Ti ovde samo s Tomovićem što nisi imala s*ks - obratio se Milan Milošević Ivani.

- Mene Tomović nikada nije uhvatio... Meni je bilo neprijatno - histerisala je Krunićeva.

- Da je bio Tomović, da li bi jela? - upitao je Milan, Ivanu.

LIŽEM JE CELU! Isplivali ŠOKANTNI DETALJI iz odnosa Ane i Davida! OVO obožavaju da rade u CIK ZORE! (VIDEO)

- Ne bih dozvolila ni da mi je najbolja drugarica - nastavila je Ivana.

- Ovako te je uhvatio, po genitalijama! Pričamo oi tehničkim stvarima. Ako te uhvatio ovako i podigne, kako te nije dotakao? - skočio je Đedović.

- Ti si rekla Bori da si ti nimfomanka u s*ksu i da imaš 11 orgazama dnevno, a ovo je bila jedna igrica - nastavio je Milan da priča Ivani.

DRAGOJEVIĆI SE VEČERAS VRAĆAJU U ZADRUGU?! Stigli u Beograd - Dalila se oglasila, a jedan detalj ju je ODAO! Evo šta RADE! (FOTO)

- Ja sam ovde pričala o svemu i svačemo, ali nisam ovde želela da ima slika gde je on zagnjuriom između mojih nogu sa svojom glavom - rekla je Ivana, a onda se posvađala sa Borom i Mlađom, da bi se umešala u sve i Aleksandra.

Foto: Printscreen You Tube

- Sve sam videla šta je radila sa Tomovićem... Ivana, ovo je bila igrica. To nije ništa strašno - rekla je Aleksandra.

- Pa Tomović te je nabijao na k*rac - obratio se Mića, Ivani.

Nakon svađe sa Borom, Ivana je napustila sastanak i izašla ispred kuće kako bi plakala. Onda je svoje mišljenje rekao i Bane Čolak.

- Sve što sam rekao, stojim iza toga. Ja i dalje mislim da je to foliranje, ona se tada naljuti na mene.... Ja ne mogu da shvatim da je ona tako reagovala, ali ona ima takvo viđenje toga. Nije mi normlano da se ona tako ponaša - rekao je Bane.

Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17