• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2020

08:18

(VIDEO) OVI ZADRUGARI SU NOMINOVANI ZA IZBACIVANJE! Mnogima se ova odluka nije svidela

Rijaliti

(VIDEO) OVI ZADRUGARI SU NOMINOVANI ZA IZBACIVANJE! Mnogima se ova odluka nije svidela

Podeli vest

Iva Grgurić i Filip Đukić su zadrugari koji su izabrani za ovonedeljne potrčke

Odlukom ukućana, Iva će se u nedelju boriti za opstanak u Beloj kući.

TOMOVIĆ PONOVO U ZADRUZI?! Mensur PREBLEDEO kada ga je video: DRŽALO GA OBEZBEĐENJE, a Mina VRIŠTALA (VIDEO)

OVO NIJE OČEKIVAO! Luna u ZADRUZI na Dan zaljubljenih? Marko IZLETEO NAPOLJE pa ZAPLAKAO (VIDEO)

Nakon nominacija, potrčci su imali priliku da iznesu svoje mišljenje o komentarima ukućana.

- Nije bitno šta ko kaže, bitno je šta ja osetim sa ljudima u komunikaciji. Mene nikakvi komentari ne zanimaju, ništa ne može da me poremeti, poštujem svačije mišljenje - pričao je Đukić.

- Stefane, ja tebe danas nisam vređala - rekla je Iva.

- Nemoj lukavo i perfidno da radiš neke stvari - rekao je Stefan Karić.

- Neću da se više vraćam na našu vezu, bilo je lepo dok je trajalo. Jedino izlaganje koje me je pogodilo je Gagijevo. Nikada nisam očekivala ovo. Povredilo me je ono što je on rekao. Filip i ja imamo malo prisniji odnos, ti možeš gledati to iz ugla oca. Mogao si sve ovo da mi kažeš u četiri oka - rekla je Iva.

OVO JE JOŠ JEDAN OD RAZLOGA ZA IZBACIVANJE! Bivša zadrugarka otkrila sve o Miljaninoj TERAPIJI - Bez dlake na jeziku i straha od produkcije!

VIŠE NISMO ZAJEDNO! Edo posle OVOG SNIMKA oduvao Draganu, pa poručio: "Nemam komentar!" (VIDEO)

- Tebe su povezivali sa Markom, ja sam rekao da vas ne vidim zajedno - rekao je Gagi Đogani.

- Ja samo hoću da kažem da ja nisam pretnja za Marka. Sa Markom sam bila samo gostoprimiva, bila sam prijatna. Ja se nadam da ćeš mi pružiti priliku da porazgovaramo o svemu - rekla je Iva.

Osim zadrugara i publika je glasala, a voditelj Ognjen Amidžić je podigao Stefana Miloševića, Davida Dragojevića, Mirka Gavrića, Nikolu Orozovića, a najmanju podršku je imao Nikola Orozović, te će se on u nedelju u duelu boriti sa Ivom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija