• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2020

09:17

NIKADA NAPETIJI ZADATAK! Nikolu Orozovića su IZBACILI, PA VRATILI - Morao je da URADI OVO da bi ostao JOŠ NEDELJU DANA! (VIDEO)

Rijaliti

NIKADA NAPETIJI ZADATAK! Nikolu Orozovića su IZBACILI, PA VRATILI - Morao je da URADI OVO da bi ostao JOŠ NEDELJU DANA! (VIDEO)

Podeli vest

Da li se obrukao?

Na oduševljenje velikog dela publike, takmičar Nikola Orozović sinoć je odmah posle izbacivanja, vraćen u "Zadrugu 3". Ipak, da bi definitivno ostao u rijalitiju, on je morao i da ispuni jedan uslov. Koji je zadatak pred njim otkrilo mu je Drvo mudrosti. Ispostavilo se da Oroz mora da položi test informisanosti.

OVO MOGU SAMO POSEBNI! Veliki šef doneo VANREDNU ODLUKU - Tiče se IZBACIVANJA zadrugara! (VIDEO)

Foto: printscreen/tvpink

- Nikola, dobio si još jednu šansu. Sada sve zavisi od tebe. Objasniću ti o čemu se radi. Zadrugari su u toku večeri dobili zadatak da napišu 30 pitanja iz opšte kulture. Nisu znali kome su pitanja namenjena. Sada ćeš otići u kuću. Ako odgovoriš na bar 15 pitanja, ostaćeš regularni takmičar "Zadruge", ako ne, zauvek ćeš napustiti imanje. Srećno, Nikola. Uzdam se u tebe - reklo je Drvo, a Nikola je krenuo ka Beloj kući.

AU! Isplivao dokaz kako produkcija BIRA PITANJA GLEDALACA - Oni DIGLI UZBUNU, čija pitanja Milan čita svake srede?

Na testu je bilo 31 pitanje, a bilo je potrebno barem 15 tačnih odgovora.

Koja su bila pitanja pročitajte u nastavku, a kako se Oroz snašao, možete pogledati u videu u nastavku teksta:

- Koji je glavni grad Islanda?

- To smo spominjali ovde, zaboravio sam. Nema šanse da se setim.

FIZIČKO OBRAČUNAVANJE U ZADRUZI! Bora Santana GNUSNO VREĐAO Nikolu Orozovića, ON GA OBORIO NA POD - SLEDI DISKVALIFIKACIJA?

- Koliko ima kontinenata i nabroj ih?

- Severna i Južna Amerika, Evropa, Azija, Australija, Afrika i Antarktik.

Ognjen je čitao pitanja, a Nikola je uspeo da odgovori na 15 tačno, čime je osigurao sebi boravak još nedelju dana.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija