• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2020

14:09

LUNA REŠILA DA PONOVO PRODAJE ODEĆU! Zapalili su joj BUTIK, nailazila je na OSUDE, a sada saopštila VAŽNU ODLUKU o BIZNISU! Svi se pitaju samo JEDNO (FOTO)

Rijaliti

LUNA REŠILA DA PONOVO PRODAJE ODEĆU! Zapalili su joj BUTIK, nailazila je na OSUDE, a sada saopštila VAŽNU ODLUKU o BIZNISU! Svi se pitaju samo JEDNO (FOTO)

Podeli vest

Da li će pevanje zbog ovoga ispaštati?!

Anabela Atijas u toku trajanja prve "Zadruge", otvorila je butik svojoj ćerki Luni Đogani. U elitnom delu Novog Beograda bila je otvorena mala prodavnica sa stvarima, gde su se prodavale krpice sa potpisom blogerke, a sada pevačice, Lune Đo.

UPUTILA MU VAŽNU PORUKU! Luna je rekla da se NEĆE OGLAŠAVATI O ZADRUZI 3! Pogazila reč i poručila mu OVO - Po ko zna koji put... (FOTO)

 

Ipak, taj biznis nije zaživeo, a zadrugarkini anti-fanovi podmetnuli su požar u butiku, kako bi naškodili Đoganijevoj.

Brend je jedno vreme stao sa prodajom, a pobednica druge sezone rijalitija "Zadruga" saopštila je da će od danas njena publika moći ponovo da poručuje stvarčice.

ONA STVARNO PUCA! Brutalno isprozivao Lunu Đogani - evo šta je rekao o njenom PEVANJU! Zadao NISKI UDARAC (FOTO)

- Dragi moji, sigurna sam da niste zaboravili moju kolekciju LUNA ĐO. S obzirom na to da me dosta vas pita da li još uvek negde može da se kupi ili naruči, ja sam odlučila da vas obavestim da možete da naručite svaki komad koji budem postavljala, baš ovde na mom Instagram profilu. DM. "BABY BLUE BE LOLLY" - napisala je Luna, a u komentarima su je svi podržali.

Foto: instagram/luna_djo

 Kako će ovog puta ići prodaja, ostaje da vidimo, kao i to da li će pevanje zbog ovoga ispaštati.

VIŠE O ZADRUZI SAZNAJTE OVDE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ika

pre 4 godine

Ko veruje u te lazi, cas pevacka karijera,cas ulazi u zadrugu 3 pa opet prodavanje krpica. Za tebe devojko najbolje je da se vratis u skolu.

Kalaba

pre 4 godine

Nikada do sada niko nije pričao o nikakvom požaru u njenom butiku. Sada je to ona izmislila. Zašto voli da laže? Anabela zatvorila butik dok je Luna bila u Zadruzi.

Ivana

pre 4 godine

A sta ima lose u tome.Nisam njen fan ali devojka ima pravo da radi sta hoce.Ima manekensku gradju i mozda je time trebala da se bavi.

ivka

pre 4 godine

Ivana , ti jesi Lunin fan. Naravno da se Luna moze baviti cime hoce ali bez da nas citaoce zamara. Ako vec hoce nesto da radi , neka se ne oglasava do god ne postane uspesna u tome cime hoce da se bavi.

Luna Dro

pre 4 godine

Nestalo parica, pa prodaje jeftine prnje, pre ulaska u Zadrugu.Ova devojka je cirkus.Taman je za pijanog Serpu da zajedno glume modne kreatore ???

Dragana

pre 4 godine

Gde su slike tog zapaljenog butika? A sto se tice ove prodavacice i treba da prodaje ali kifle i perece u nekoj pekari!!!!! Valjda zna da sabira do 100 mada se ne bih kladila!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija