• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

17.02.2020

16:32

TRESE SE BELA KUĆA! Počinje RASPODELA BUDŽETA! Evo ko će KOLIKO PARA DOBITI! (VIDEO)

Rijaliti

TRESE SE BELA KUĆA! Počinje RASPODELA BUDŽETA! Evo ko će KOLIKO PARA DOBITI! (VIDEO)

Podeli vest

Nakon završetka proslave rođendana Ivane Šopić, Veliki šef je poslao pismo na adresu Bele kuće, koje je ovonedeljni vođa Stefan Kandić Kendi pročitao zadrugarima. Pismo se odnosilo na raspodelu budžeta, koji je je ove nedelje smanjen zbog kazni za po 2.000 dinara, pa će tako neki od zadrugara ostati sa nula dinara

- Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za ovonedeljne troškove. Vreme je da ovonedeljni vođa podeli budžet po zaslugama od prošle nedelje. Prošle nedelje ste kažnjeni smanjenjem budžeta od po 2.000 dinara. 10 zadrugara treba da dobije 2.000 dinara, 13 zadrugara će dobiti po 1.000 dinara, a 16 zadrugara će dobiti 0 dinara - glasilo je u pismu, a Kendi je odmah krenuo da deli budžete.

NIKADA NISU OVAKO BIRALI! Posrećilo se OVOM ZARUGARU - Način na koji je IZABRAN ZA VOĐU je NESVAKIDAŠNJI! (VIDEO)

KULIĆKA OPET U ZADRUZI! Kada se pojavila svi u ŠOKU, poručila - KARMA SE UVEK VRAĆA! Odluka produkcije iznenadila SVE (VIDEO)

Foto: Printscreen You Tube

Raspodelu budžeta možete pratiti uživo na televiziji Pink!

Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija