• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski telegraf

18.02.2020

14:13

DALILA I DEJAN SE VRAĆAJU U ZADRUGU! Ne mogu da podnesu Anu i Davida - sprema im se PAKAO, ulaze da se OSVETE za OVO!

Rijaliti

DALILA I DEJAN SE VRAĆAJU U ZADRUGU! Ne mogu da podnesu Anu i Davida - sprema im se PAKAO, ulaze da se OSVETE za OVO!

Podeli vest

Biće burno kad opet uđu!

Dalili i Dejanu Dragojeviću je dosadilo da gledaju Anu i Davida kako se baškare po luksuznoj vili i zarađuju novac i izmišljaju laži o njima, pa su rešili da se vrate u "Zadrugu1 i lično se obračunaju sa njima.

Ako je verovati dobro upućenom izvoru, Dalila i Dejan ovih dana pregovaraju sa produkcijom o povratku u rijaliti, gde planiraju da iznesu sav prljav veš i zauvek stave tačku na priče.

Foto: instagram printscreen/dalila_dragojevic_official

Oni će otkriti istinu o njihovom odnosu, kao i o Dejanovom odnosu sa majkom i vratiće se na mesto koje zaslužuju i koje su, u njihovom odsustvu u Zadruzi, nepravedno i ničim zasluženo zauzeli Ana i David.

Anketa

Dalili i Dejanu je dosadilo da više slušaju laži o sebi i da uvek ispadaju krivci za sve, iako nije tako.

MILJANA ĆE ODLEPITI! Večeras u Zadrugu ulazi PEVAČ kojeg svi obožavaju - ima PROŠLOST sa Kulićevom, spremite se za NIKAD VEĆI HAOS!

Dejan ne može da podnese što njegovu suprugu krive za sve, a ona ništa nije kriva, dok Anu predstavljaju kao sveticu, što svakako nije.

Foto: Instagram

Kako stvari stoje, vrlo brzo ćemo gledati obračun između Dragojevića, a sigurno je da će posle svega perje leteti na sve strane.

Najnovije vesti iz "Zaduge" čitajte OVDE.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 4 godine

Svaka peta porodica u zemlji ima poremecene porodicne odnose a ovi bi da naplate od tv svoje potemecene porodicne odnose. David je vec na pragu za ispadanje znaci da je ta porodica ne bitna

miki

pre 4 godine

Zalim ove ljude sto gledaju zadrugu. Ovo je dno dna jedne nacije. Zalim ih jer se neki poistovecuju sa ovim deb... koji su u zadruzi. Jadno je kad jednom narodu napacenom servirate ovakvu stvar. Zna se da su rialiti stvoreni da bi otklonili pravi problem koji imamo u drzavi. Jadni su oni koji gledaju i jos prepricavaju sta je neko radio. A toga zab.., za njega sto se on nervira. A stavio u dzep par hiljada evra. Zato nacijo malo se probudi. Majko pogledaj svoje dete. Oce poigraj se sa njim. Bako Deko ispricajte detetu pricu. Znam da ce neki da se pronadju u ovome. Novine pune samo rialitija, a ne vide decu koja su gladna. Ne vide probleme u skolama. Ne vide probleme na ulici. Ne vide probleme u kuci. Ali ako vam je zadruga preca od svojih bliznjih i svoje dece, onda i ne treba da postojimo.

Baja

pre 4 godine

David i Ana bi im se iskreno obradovali da bi imali pricu jer im se blizi izlazak,nebitni

Milina

pre 4 godine

Nemojte ih ako boga znate dodadna porodica koga bre zqnima ta luda porodica,prodaju svoju bruku

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija