• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.02.2020

20:56

(FOTO) ODMAH ĆU SANKCIONISATI NEDOPUSTIVO! Željko Mitrović progovorio o NEDOLIČNIM POSTUPCIMA u Beloj kući! Zadrugarima se sprema HAOS!

Rijaliti

(FOTO) ODMAH ĆU SANKCIONISATI NEDOPUSTIVO! Željko Mitrović progovorio o NEDOLIČNIM POSTUPCIMA u Beloj kući! Zadrugarima se sprema HAOS!

Podeli vest

Proteklih dana, zaključno sa sinoć, došlo je do niza konflikata i sukoba među zadrugarima u Imaginarijumu

Gledaoci ovog rijalitija obasipaju komentarisam Instagram profil Željka Mitrovića i Milice Mitrović.

JA SAM OVDE ŽRTVA! Brendon rastrojen! PRETI PRODUKCIJI: IDEMO DO HAGA! (VIDEO)

(VIDEO) BRENDON BEŽI IZ ZADRUGE! Pokušao da se provuče preko REŠETKI, onda je ostao ZAGLAVLJEN! Hoće da pobegne iz RIJALITIJA!

Tako je jedan gledalac žestoko osudio ponašanje nekih zadrugara u komentaru ispod Željkove slike, na šta Mitrović nije mogao da ne odgovori, pa je kratko i jasno svima dao do znanja da je nedolično ponašanje zadrugara nedopustivo i da ako je došlo do toga, on će to sankcionisati.

Foto: printscreen/instagram/zeljkomitrovic

- Gospodine Englishman, da li ćete poduzeti, bar ovaj put nešto povodom pretnji u vašoj kući u vašem rijalitiju protiv muslimana??? Setimo se da ste nekad bili pravični i diskvalifikovali one koji su i viceve prepričavali na račun nečije bolne tačke! - glasio je komentar.

(VIDEO) AL' GA GURA! Pogledajte šta Bane Čolak čačka...Kamere KAO DA NE POSTOJE!

- Čim se vratim, pregledaću sve, nedopustivo ću odmah sankcionisati! pozz - odgovorio je Željko.

Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 4 godine

Istetaj one koji nista ne doprinose gledanosti koji samo sede za sto i cute zameni ih pa nisi ti socijalna sluzbs. Mislim na Gazmeta,Anu,Davida i jos dedetak njih zbog takvih mi ne glemo zato sto nas iritira njihovo cutsnje a konto im sve veci

romanov

pre 4 godine

jos prosle godine smo ti rekli da treba da ubacis neke pozitivne likove kao sto je amigo iz ritopeka,covek pravi show i dzabe sa svima .

ZikaZikic

pre 4 godine

Pozvati sve koji gledaju ovaj sunovrat morala na psihijatriju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija