• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2020

11:14

SLOBA POBEGAO OD KIJE - napustio LOKAL čim je ona UŠLA! Sada se oglasio o BIVŠOJ i rekao... (FOTO)

Rijaliti

SLOBA POBEGAO OD KIJE - napustio LOKAL čim je ona UŠLA! Sada se oglasio o BIVŠOJ i rekao... (FOTO)

Podeli vest

Bio je sa verenicom

Bivši supružnici Kija Kockar i Sloba Radanović pojavili su se na jednom događaju, doduše, pevač sa svojom novom devojkom, a Kristina sama.

SLOBA I KIJA SE SRELI PRVI PUT POSLE NJEGOVE VERIDBE! Odbio da peva, pa se POSVAĐAO sa Jelenom?!

Do njihovog susreta je svakako došlo, ali je Radanović ubrzo napustio kafić. Svi su mislili da je to uradio kako bi izbegao neprijatnost, a on se danas oglasio na Instagramu i objasnio šta se desilo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Leka Lecic (@goran_lecic_leka) on Feb 18, 2020 at 1:45pm PST

 

KIJA PROGOVORILA POSLE SPEKULACIJA: "Naravno da sam NAMERNO DOŠLA!" A onda je otkrila ovaj ZANIMLJIV DETALJ!

- Jedina istina je da sam sinoć imao temperaturu oko 39 i da mi je bilo izuzrtno loše, kao i danas, i prethodnih dva dana i zbog toga nisam otpevao svoj blok pesama, ali sam svakako došao da ispoštujem prijatelja, goste i da se pojavim kao najavljen. Bio sam pola sata, izvinio se što moram da idem, jer mi je loše i to je jedina istina - napisao je Sloba na svom profilu.

Foto: instagram/slobaradanovic

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija