• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

21.02.2020

00:51

MALI ŽELJKO DOBIO MUŠKU DADILJU! Nećete verovati KOGA JE MARIJA povela da joj čuva unuka dok ne dođe Miljana!

Rijaliti

MALI ŽELJKO DOBIO MUŠKU DADILJU! Nećete verovati KOGA JE MARIJA povela da joj čuva unuka dok ne dođe Miljana!

Podeli vest

Neko njoj vrlo blizak!

Marija Kulić večeras se pojavila na imanju u Šimanovcima gde se odvija život takmičara rijaliti programa "Zadruga 3". Marija se na vratima pojavila u momentima kada su zadrugari pripremali svoje nastupe za "Zadrugoviziju" koja se održava u subotu.

Foto: printscreen/tvpink

Mnogi su odmah prišli da se pozdrave sa njom,a onda je u jednom trenutku otkrila da je dovela malog Željka sa sobom i da će ga Miljana uzeti kada se vrati sa odmora. Zoricu Marković je zanimalo ko će ga čuvati dok Marija bude prisustvovala sastancima. 

KONAČNO PRIZNALA SVE! Miljana progovorila o TELEFONU u Zadruzi - a evo šta kaže o TRUDNOĆI I INTIMNIM ODNOSIMA sa Zolom!

- Nema dadilje, dovela sam brata, on je tu sa nama dok Miljana ne dođe po dete. Posle ja ostajem ovde sama - otkrila je 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija