• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

23.02.2020

16:23

ZAMERAMO MU TO ŠTO...Oglasile se Edove sestre! Za ZILHU SU IMALE SAMO REČI HVALE, a za Draganu...ŠOK!

Rijaliti

ZAMERAMO MU TO ŠTO...Oglasile se Edove sestre! Za ZILHU SU IMALE SAMO REČI HVALE, a za Draganu...ŠOK!

Podeli vest

Danas je u Novom Pazaru održano suđenje Edisu Fetiću. Njega još uvek zakonita supruga, Zilha Karišik tužila ga je za izdrzavanje dece, odnosno od njega je zahtevala 40% od zarade u rijalitiju

Tom prilikom ekipa Pink.rs srela je u Fetićevom rodnom gradu i njegove sestre Zajdu Fetić i Dalidu Đulović koja je prokomntarisale Edovo ućešće u rijalitiju.

SAD JE SVIMA SVE JASNO! Edisov prijatelj OTKRIO šta njegovi poznanici pričaju o Dragani Mitar - Sreo je Zilhu i ona mu je rekla OVO!

- On je ovde mnogo cenjen i poštovan, nije što mi je brat, ali tako je. Mislim da je u Zadruzi drugačiji nego što je napolju. Tamo ima dosta ljudi, različitih temperamenata, karaktera... On je navikao na neku mirnu sredinu, na normalno življenje i onda mu sve to teško baš pada - rekle su Edove sestre i dodale: 

- Pratimo "Zadrugu" 24 sata sedam dana u nedelji, nikad je više nismo pratili. Nekad nam bude baš baš teško, ali kažemo da je on dovoljno jak i da može da podnese to, pokazuje nam da može. Kad vidimo njegov osmeh, sve nam bude lakše. 

EKSKLUZIVNE FOTKE! Edo NAPUSTIO SUDNICU - produkcija mu dozvolila da URADI OVO pre POVRATKA! Čekao da vidi ZILHU, a ona... (FOTO)

Iako podržavaju svog brata, sestre mu ipak ponešto i zameraju: 

- Zameramo mu to što nije on on. On je jedan veliki šaljivdžija, jedan veliki čovek, mislim pokazuje dosta on ali nije to na način na koji treba da pokazuje. 

Foto: prinstscreen youtube

Svoju vezu sa Draganom Mitar Fetić je obelodanio u rijalitiju, a njegovi najbliži su znali za ovu aferu.

- Za Draganu smo znali, ali mnogo malo. Bili smo upućeni, a koliko nam je pričao, pa isto koliko i tamo. Dosta je zatvoren, dosta, dosta, tako i prema nama, prema ocu i majci. Posebno prema nama, sestrama, on nas je čuvao uvek, pa je i sad gledao nas da zaštiti od toga - rekla je Zajda Fetić. 

Fetićeve sestre ne kriju koliko je on cenjen i poštovan u Novom Pazaru, ali vezu sa Mitrovom njegova porodica ne podržava. 

- Mi kao porodica ne podržavamo Edisa i Draganu. Podržavamo isključivo Edisa, Draganu i Edisa ne. Ja sam tu iza njegovih postupaka. On čovek ima 40 godina, ne mogu da mu kažem "Treba ovako, treba onako". Dosta sam mlađa od njega, ali mogu da kažem da ne podržavam vezu Dragane i Edisa. Njega u potpunosti za sve podržavam, ali bez nje - rekla je Zajda. 

Kako Zilha sa troje dece živi u Novom Pazaru, njih dve su otkrile da li se Edova porodica javlja bivšoj snajki na ulici i kakvo mišljenje imaju o njoj.

- Nismo je još sreli, ali svako bismo joj se javili i pozdravili se sa njom. To je majka naše dece, deca su svaki vikend kod nas. Mi smo sa tom ženom deset godina živeli, mi nemamo reči za nju. To je mnogo dobra žena. Kod njih je prestala ljubav jednostavno - rekla je Edisova sestra Dalilda Đulović. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija