• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2020

18:00

PRETUČENA STANIJA DOBROJEVIĆ?! ŠOK, objavila fotku - MODRICE PO TELU! Instagram BRUJI, ŠTA SE DOGODILO?! (FOTO)

Rijaliti

PRETUČENA STANIJA DOBROJEVIĆ?! ŠOK, objavila fotku - MODRICE PO TELU! Instagram BRUJI, ŠTA SE DOGODILO?! (FOTO)

Podeli vest

Užas!

Stanija Dobrojević, pobednica "Farme" i učesnica rijaliti programa "Zadruga 2", nedavno je postavila fotografiju sa plaže u Majamiju.

ISPLIVAO NEOBORIV DOKAZ! Ana KRIJE da je bila u vezi sa Stefanom Karićem - OGLASILA SE NJEGOVA PORODICA I POTVRDILA SVE! David je u ZABLUDI sve vreme! (VIDEO)
 

 

Starleta, poznata po idealnim proporcijama, na svom profilu pokazala je modrice na nogama, stavljajući zaprepašćen stiker na sliku.

EKSKLUZIVNO ZA INFORMER.RS: Osman Karić OTKRIO ŠOK DETALJE tajne veze Stefana i Ane Korać - POSEĆIVALA JE NAŠU KUĆU...

Foto: printscreen instagram

Šta joj se dogodilo, pa se povredila, ostaje nam da saznamo, ali po onome što vidimo, izgleda bolno.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zak

pre 4 godine

Koje proprcije ona ima....patkica... plitak mozak

Bond

pre 4 godine

Stanija u Srbiji ima finansijskog seksualno onemocalog - zastitnika, kvazi advokata iz Novog Sada N.Aleksica jednog od najvecih bandita te fele - koji je preko advokata lobista u Beogradu i drugim gradovima " otkupljivao " ucenom potrazivanja poslovnih banaka " za 1 dinar " ( koja su bila osigurana, koje su banke otpisale ) i u postupcoma izvrsenja korupcojom i mitom konkretno u Beogradu u Drugom i Trecem osnovnom sudu preko kupljenog polusveta koji radi u sudskim pisarnicama i sudija i sudskih veca koja su donosila nezakonita Resenja orobio narod tako sto su ljudi izbacivani iz stanova zbog kasnjenja u otplati nekoliko rata kredita, ogromne finansijske transfere od nezakonito nazidanih kamata itd. Sa Miskovicem je odlicno saradjivao ( krao ) koga je imao na meti jos iz vremena pokradene Panonske banke.Posle su se udruzili preko direktorke Delta kadn8je Intesa banke. Stanija je uzimala pare kao njegova poslovna pratnja ( kada je spao na Staniju onda se zna kakav kvazi advokat ukus ima) a znao je da se hvali i rasprica.. Ona sve unovci. Ucenom. Sve sam polusvet.

Petar

pre 4 godine

Okliznula se na "koru od banane", al' vise puta !!! O cemu vi pisete....

Antonije

pre 4 godine

Pozurite da saznate i sto je brze moguce vase saznanje objavite,jer veeeeeliki deo Srbije crkava od neizvesnosti. Obavezno postavite to na naslovnu stranu kao UDARNU vest. Hvala.

zoran

pre 4 godine

Ma zavitlava..da je trebalo, sama bi rekla..nije sigurno od nekog postenog posla.,njen svet je golotinja i sve oko nje.

Bane

pre 4 godine

neka posalje fotke od kolena,pa cemo tacno odrediti sta se desilo

petar golemi

pre 4 godine

Stanijo O Stanijjo!!!!!!!! Kolko kosta ti prebrojim modrice i mladeze.......i da te obogatim proteinima.......

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija