• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2020

08:45

KRVOPROLIĆE U ZADRUZI! Marko Đedović NASTRADAO - Miljana mu RAZVALILA glavu OVIM! DRAMA - SVI VRIŠTE!

Rijaliti

KRVOPROLIĆE U ZADRUZI! Marko Đedović NASTRADAO - Miljana mu RAZVALILA glavu OVIM! DRAMA - SVI VRIŠTE!

Podeli vest

Au!

U toku je spremanje zadrugara za program i emisiju "Pitanja novinara", sve je bilo mirno dok se nije čulo vrištanje u Beloj kući, a obezbeđenje je uletelo.

UDARILI TAMO GDE JE NAJVIŠE BOLI, A NIJE ŽELJKO! Miljana ŽESTOKO KAŽNJENA nakon fizičkog obračuna sa Đedovićem! (VIDEO)

Foto: printscreen/tvpink

U jednom momentu su svi izleteli ka kapiji Imaginarijuma.

EKSKLUZIVNO za Informer.rs - Filip Mijatov OTKRIO SVE O POVRATKU U ZADRUGU! Jedva čeka susret sa Anom Korać!

- Pukla mu je lobanja, bre! - vikala je Jovana Tomić Matora i dodala:

- Tužba odmah! - urlala je ona.

Foto: printscreen/tvpink

- Lipti mu krv, ljudi - dozivala je produkciju Ana Korać.

- Obezbeđenje ju je držalo, ona je zamahnula metalnom bubicom i razvalila ga, a krv lipti, ja mu kažem odmah kod lekara - vikala je Zorica Marković dok je prepričavala sukob.

RIZIKUJE DA BUDE DISKVALIFIKOVANA! Zadrugari UZNEMIRENI zbog Miljane - TRESE SE BELA KUĆA! Čeka se pismo Velikog šefa!

- Jao, na šta liči, jao, majko - kukala je Jelena Pešić.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 4 godine

Dok se drustvo upire i bori protiv nasilja, u rijalitiju Zadruga to legalizuju i javno prikazuju na TV. Zasto ostali mediji cute? Miljana vrsi otvoreno fizicko naselje u svakom rijalitiju a o psihickom da ne pricamo. Svi to ravnodusno posmatramo kao da se nikog u ovom drustvu to netice.

Masa

pre 4 godine

Miljana i Mensur su za hospitalizaciju u ustanovi koja je strucna za njihovo stanje. Pitam se da li to Mitrovic, radi gledanosti, ceka da se desi ubistvo. Svima je jasno, sem Mitrovicima da je Miljana zena sa ozbiljnom dijagnozom. Ne treba biti mnogo pametan i shvatiti kakvu poruku salje rijaliti Zadruga nasoj deci. Legalizuje se nasilje,prostotucija, nevaspitanje,nerad i mnogo toga. Nucite ih bar da golim zadnjicama, ne sedaju za sto uz oavezan dekor koji se zove suncane naocare, goli do pojasa, da ne hodaju po stolovima, itf, itd.

Miii

pre 4 godine

Dokaz da nisu za sve ista pravila mnogi su za mnogo manje greške kažnjeni i diskvalifikovani ove krmače su u dilu sa šefom i šeficom

Amater

pre 4 godine

SVE STO BUDU ZARADILI U ZADRUZI DACE NA LEKOVE ZA SEBE I NJIHOVE PORODICE.VEROVATNO CE TREBATI DA SE IZGRADI I OTVORI BOLNICA ZA BIVSE FARMERE I ZADRUGARE....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija