• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

01.03.2020

22:55

PRED ULAZAK U ZADRUGU! Luna otvorila dušu o MARKU I SLOBI! Otkrila - Mesecima sam BEZ SE*SA! Kad čujete koliki HONORAR dobija i koliko ostaje...

Rijaliti

PRED ULAZAK U ZADRUGU! Luna otvorila dušu o MARKU I SLOBI! Otkrila - Mesecima sam BEZ SE*SA! Kad čujete koliki HONORAR dobija i koliko ostaje...

Podeli vest

Pašće pomirenje sa Miljkovićem?!

Luna Đogani je, pred ulazak u "Zadrugu 3", u ekskluzivnom intervjuu za Informer otkrila zašto je prihvatila da se vrati u rijaliti, kakva je budućnost njene veze sa Markom Miljkovićem, koliko dugo nije upražnjavala s*ks, da li odustaje od muzičke karijere...

(FOTO) LUNIN POSLEDNJI DAN NA SLOBODI! Evo gde je Đoganijeva išla pred ULAZAK U ZADRUGU!

Pobednica "Zadruge 2", koja će u naredna četiri meseca u rijalitiju zaraditi 100.000 evra, kaže da se ovog puta neće boriti za glavnu nagradu.

Foto: instagram/luna_djo

- Već sam pobedila, tu igricu sam uspešno prešla! Zato se sada neću takmičiti i sve ću raditi drugačije.

Marko se pre tebe vratio u rijaliti. Da li si ga podržala?

- Rekao mi je: "Zvali su me, šta da radim?". Posavetovala sam ga šta da radi i zamolila da bude uz mog oca Gagija, što je i učinio.

DA SAM UBILA ČOVEKA MANJE BI ME MRZELI! Luna iskreno: Navikla sam da me PLJUJU, hoće da mi unište KARIJERU i uzmu HLEB iz usta!

Oboje tvrdite da niste u vezi, a vaši prijatelji su vas odali da ste zapravo sve vreme zajedno i da ćete u rijalitiju režirati pomirenje pred kamerama.

- Nismo zajedno već tri meseca, a da li ćemo se pomiriti, ne znam. Kad god sam u životu rekla "nikad", desilo mi se suprotno.

Da li ga i dalje voliš?

- Nisam imala nikoga posle Marka. Kada pomislim na ljubav, pomislim na njega. Ne mogu da prestanem da ga volim preko noći, moje emocije su iskrene. Setite se koliko je moralo da prođe vremena od moje veze sa Slobom dok se nisam smuvala sa Markom. Eto, i dalje ga volim! Dugo smo bili u vezi i živeli smo zajedno. Planirali smo zajedničku budućnost. Videćemo šta će biti...

Foto: Informer

Zašto nisi dala šansu nekom drugom muškarcu?

- Bolje biti sam i proći proces patnje, bola i plakanja nego ulaziti iz veze u vezu. Ja ne lečim tugu na taj način, već sedim kod kuće, gledam "Seks i grad", poručim kinesku hranu, isplačem se...

Tri meseca si sama i bez s*ksa?

- Što bi Ana Nikolić u pesmi rekla, "Nije mi do s*ksa"! Ja to radim isključivo iz ljubavi!

SLOBU I NJEGOVU DEVOJKU BIH UBILA, a Lunu... Sa KIJOM smo igrali zanimljivu igricu - otkrila za koga bi se UDALA i sa kim bi imala S*KS (HIT VIDEO)

Nikad nisi imala seks za jedno veče?

- Nisam! Daleko od toga da sam bezgrešna, svi su videli moja s*anja (aludira na vezu sa tada oženjenim Slobom Radanovićem, prim. aut.), ali ne mogu ni da poljubim nekog tek onako, a kamoli da imam s*ks!

Marko je u rijalitiju postao veoma blizak sa Jelenom Pešić.

- Marko ima prava da radi šta hoće, ali u nekim situacijama mi nije svejedno.

Foto: printscreen/tvpink

Da li bi mu oprostila prevaru?

- Svako zaslužuje drugu šansu ako se pokaje. Svakom može da se omakne, da ima trenutak slabosti, tako da bih oprostila.

Da li je tačno da si se posvađala sa majkom Anabelom kad si joj rekla da se vraćaš u "Zadrugu"?

- Burno je reagovala jer je preživela pakao zbog mene. Ali kada je videla da ću imati koristi, podržala me je. Shvatila je da sam sazrela.

Ko ti je u "Zadruzi" antipatičan?

- Ima ih dosta, ali ne želim da dajem drugima besplatne reklame.

Foto: Insajder/Marko Đoković

Da mogu da vratim vreme,
ponovo bih bila sa Slobom!

Da možeš da vratiš vreme, da li bi postupila isto kao pre dve godine kad si se smuvala s tada oženjenim Slobom Radanovićem?

- Sve bih isto uradila! Ne kajem se što sam bila sa njim. Volela bih da svako bar na pet minuta oseti emocije koje sam ja doživela sa njim.

Da li ste u kontaktu?
- Nemamo nikakav odnos, jedino sam ga pozvala da mu izjavim saučešće kada mu je otac preminuo. Bila sam vezana za njegovog oca, kao i on za mene. Sloba mi se zahvalio, posle toga se nismo čuli.

Šta misliš o njegovoj vezi sa Jelenom Đuričanin?

- Želim mu svu sreću ovog sveta! Ne mislim da je on loš, drago mi je što ima devojku. Želim da mu i karijera ide uzlaznom putanjom jer je veoma talentovan i zaslužio je to.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte ovde.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
amigo

pre 4 godine

smislili ,kako da dodju do loe i jedno i drugo nesposobni da zarade u zivotu,i zato moraju u rijaliti da glume budale

zdenko

pre 4 godine

Eto prilike da tata i mama vide cedo u akciji.

Max

pre 4 godine

Ne daj boze da tebe Zdenko vide u akciji sa tvojim prijateljem tek tada bi bio sok

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija