• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2020

09:42

IMA RAK MATERICE?! Luna PRESTRAVILA Gagija vešću o zdravstvenom problemu - Đoganijeva zbog STRESOVA pije ŠAKU LEKOVA! (VIDEO)

Rijaliti

IMA RAK MATERICE?! Luna PRESTRAVILA Gagija vešću o zdravstvenom problemu - Đoganijeva zbog STRESOVA pije ŠAKU LEKOVA! (VIDEO)

Podeli vest

Bio je ŠOKIRAN!

U ranim jutarnjim satima Luna Đogani spremila se za spavanje, a pre nego što je sklopila oči podelila je sa ocem Gagijem Đoganijem informaciju o njenom zdravstvenom stanju, zbog kog se denser uplašio.

ZORNJAK JE NAJBOLJI! Edo i Dragana u ŽESTOKOJ VRELOJ AKCIJI pred svim zadrugarima - Mitrova ga na kraju ZAJAHALA! (18+VIDEO)

Foto: printscreen/tvpink

Naime, Đoganijeva je pokušala da prošapta Gagiju da je pre dvadesetak dana bila na kontroli i da je saznala da je na korak da oboli od kancera materice.

POMUTILA MU RAZUM! Marko Miljković nakon Luninog ulaska se jadao Jeleni Pešić - Sumnja da je ĐOGANIJEVA ušla ZBOG OVOGA! (VIDEO)

-Imaš li problem neki? - upitao je Gagi.

Foto: printscreen/tvpink

- Da, nije zaj*bancija, to mi je sve od stresa. Na stepen sam od raka materice, majke mi, užas. To sam saznala pre nekih 20-tak dana i od tad pijem lekove, ali to je sve od stresa. Ali ne brini se, to se leči. Na vreme sam to otkrila. Ne znam više gde je levo, gde desno. Ali jaka sam ja, prebrodiću ovo, znaš ti mene - ispričala je Luna.

MALO PRE ULASKA U ZADRUGU! Luna je poslednje sate provela sa OVIM PEVAČEM - isplivala FOTKA, evo šta su RADILI (FOTO)

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija