• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2020

07:20

(VIDEO) MARKO I LUNA ĆE SPAVATI ZAJEDNO! Vođa doneo ŠOKANTNU odluku, Đoganijeva se žalila OCU!

Rijaliti

(VIDEO) MARKO I LUNA ĆE SPAVATI ZAJEDNO! Vođa doneo ŠOKANTNU odluku, Đoganijeva se žalila OCU!

Podeli vest

Mateja Matijević za svoje potrčke izabrao je Lunu Đogani i Marka Miljkovića, koji nisu u dobrim odnosima otkako se ona vratila u rijaliti

 - Očekivala sam to danas. Ravnodušna sam -  rekla je Luna Đogani.

(VELIKA ANKETA) Luna Đogani je ponovo UŠLA U ZADRUGU! Mišljenja su PODELJENA, da li je ovo bio PRAVI POTEZ?!

DRAGANA MITAR PROGANJALA MIMU KARADŽIĆA? Mrtva pijana htela da ga ZASKOČI I SILUJE!

 - Očekivao sam to. Izolacija će da ubrza proces -  rekao je Marko Miljković.

Foto: printscreen/tvpink

Za vreme reklamnog bloka, Marko je otišao na puš-pauzu sa Jelenom, pa joj i zapalio cigaretu, a za sve to vreme Luna je sedela na trosedu vidno razočarana, pa se požalila svom ocu.

MINA BATALILA PILULE ZA KONTRACEPCIJU! U rijalitiju će ponovo da ZAKMEČI, MENSUR ŽELI DA BUDE TATA! Evo kako će se zvati beba! (VIDEO)

 - Nije on taj čovek sa kojim sam ja bila, ne mogu da ga prepoznam, On meni kaže da on može i da ne priča sa mnom, šta sam ja, njegov neprijatelj? -  pitala je Luna.

 - Bio je miran do trenutka kada si ti ušla, drugačije je sada! Ne znam šta da ti kažem - rekao je Gagi.

 - Kao da mu smeta što sam ja došla, to je ono što je mene odbilo od njega. Video si ga kakav je napolju, to nema veze sa time, ja ne znam ko je on - govorila je Đoganijeva.

Više vesti iz Zadruge čitajte OVDE




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija