• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2020

09:27

(VIDEO) ŽESTOKA SVAĐA LUNE I MARKA U IZOLACIJI! Miljković na kraju priznao da je OVO BILO ODVRATNO!

Rijaliti

(VIDEO) ŽESTOKA SVAĐA LUNE I MARKA U IZOLACIJI! Miljković na kraju priznao da je OVO BILO ODVRATNO!

Podeli vest

Nakon žučne rasprave za crnim stolom, Luna Đogani i Marko Miljković nastavili su raspravu u sobi za izolaciju, a Đoganijeva je nastavila da zamera bivšem dečku prisnost sa Jelenom Pešić

- Volela bih da si ti bio napolju, pa da vidiš kako je to izgledao. Čoveče, pa vas dvoje imate fan grupe, vi ste napolju par, sve se snima, ja sam sa vama u ljubavnom trouglu - govorila je Luna.

(VELIKA ANKETA) Luna Đogani je ponovo UŠLA U ZADRUGU! Mišljenja su PODELJENA, da li je ovo bio PRAVI POTEZ?!

(VIDEO) PALO POMIRENJE! Luna i Marko završili ZAJEDNO U KREVETU! Miljković je LJUBIO, a onda rekao OVO!

- Eto, to je problem, problem su te tvoje fan grupe, ti ljudi, debili, koji u tebe gledaju kao da si Bog. Ti podležeš i na dobre i na loše uticaje, u svemu vidiš loše. Razumem da se prima Orozović, kojem je ovo prvi rijaliti, ali tebi je ovo treći - svađao se Marko. 

Nakon iscrpne rasprave, Marko je priznao Luni da je preterao u jednom delu sa Jelenom.

MINA BATALILA PILULE ZA KONTRACEPCIJU! U rijalitiju će ponovo da ZAKMEČI, MENSUR ŽELI DA BUDE TATA! Evo kako će se zvati beba! (VIDEO)

-Jeste priznajem da je to po kosi bilo degutantno. Jelena ima jednu osobinu koju ne volim kod devojaka, ti imaš nešto što ona nema nema i to je to - govorio je Miljković.

- To po kosi je bilo odvratno, veruj mi - rekla je Luna. 

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija