• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2020

17:43

KENDI IZVISIO? Janjuš i Karić HOĆE DA MU ODUZMU EMISIJU - Oni postaju NOVI VODITELJI radija koji se pušta PETKOM U ZADRUZI! (VIDEO)

Rijaliti

KENDI IZVISIO? Janjuš i Karić HOĆE DA MU ODUZMU EMISIJU - Oni postaju NOVI VODITELJI radija koji se pušta PETKOM U ZADRUZI! (VIDEO)

Podeli vest

Sve oči su uprte u njih!

Stefan Karić i Marko Janjušević Janjuš smislili su biznis plan i u Rajskom vrtu ga izneli Drvetu mudrosti. Naime, oni su poželeli da se oprobaju u radio novinarstvu i naprave radio emisiju.

OSTALA JE NA ULICI! Ćerka Ljube Pantović ZATRUDNELA - proživljava pravi PAKAO u Kaluđerici, nema krov nad glavom! Majke je OSTAVILA

Foto: printscreen/tvpink

-Smislićemo, Drvo, još kako će nam se zvati emisija. "Dobar dan, poštovani slušaoci, dobrodošli u emisiju "Žrtveno jagnje" - počeo je Karić.

BRENDON ZBOG OVOG PROBLEMA NE MOŽE DA IMA SE*S! Zorica Marković ga pritisla, pa je ŠOKIRAO SVE - Ima odnose, ali ne koristi PE*IS! (VIDEO)

Foto: Printscreen You Tube

Oni još uvek nisu sigurni kako će se zvati i kako će tačno izgledati njihova emisija, ali će danas i sutra raditi na tome kako bi u petak bilo sve kako treba u etru Radija Pink i TV Pink.

LUNA SA KARIĆEM U NJEGOVOM STANU! Isplivala FOTKA - za ovo NIKO nije znao?! Veoma su PRISNI - posle Kije i ona bila kod njega! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija