• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

05.03.2020

22:05

OVO ĆE SVE POREMETITI U ZADRUZI! Karić siguran da se JELENA I MARKO MERKAJU, pogledajte kako je Luna reagovala! (VIDEO)

Rijaliti

OVO ĆE SVE POREMETITI U ZADRUZI! Karić siguran da se JELENA I MARKO MERKAJU, pogledajte kako je Luna reagovala! (VIDEO)

Podeli vest

Jedno od pitanja koje je stiglo tokom emisije "Pitanja gledalaca" bilo je upućeno Jeleni Pešić, a ticalo se njenog veoma bliskog odnosa sa Markom Miljkovićem

Marko je rekao da kod tebe voli što imaš veoma jak karakter i što nisi pobegla od njega uprkos pritiscima i spajanju, sa druge strane kada su te spajali sa Filipom, ti si se povukla. Da li ti se Marko zaista toliko dopao da ne možeš da se odvojiš od njega? - glasilo je pitanje za Jelenu Pešić.

- Ja sam se odvojila od Filipa onog trenutka kada mi je priznao da se zaljubio u mene. Da je to Marko uradio, verovatno bih uradila isto - rekla je Jelena.

PUKLA JE I PRIZNALA! Milica Kemez JAVNO PROGOVORILA o PROSTITUCIJI u Švajcarskoj?! (VIDEO)

 

LUNA SLALA PORUKE MARKU PRED ZADRUGU! Zorica Marković ih napala da su napravili FEJK PRIČU za gledaoce, EVO KAKO SU SE GOLUPČIĆI BRANILI! (VIDEO)

- Da je Marko u tom trenutku rekao da mu je Jelena simpatična, ja mislim da bi i Jelena to isto rekla i da bi tu moglo nešto biti. Čovek je slobodan, ona je slobodna - rekao je Janjušević.

- Stefan Karić je najkompetentiji da kaže da li je Jelena bila zaljubljena - rekao je Marko Miljković.

- Kada su oni počeli da se druže, Jelena se baš prolepšala. Jelena nije klinka, predoseća neke pozitivne reakcije sa druge strane, jer je on dečko slobodan. Međutim, kada je došla Luna, to se promenilo. Luna i Marko se vole - rekao je Karić.

- Ja nijednog trenutka nisam rekla da on ružno izgleda, ali ljudi te priče da ja razmišljam o njemu, to nije tačno - rekla je Pešićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

VIŠE O RIJALITIJU POGLEDAJTE OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija