• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2020

10:19

(VIDEO) MILJANA NAPRAVILA HAOS U BELOJ KUĆI! Prozvala sve ZADRUGARKE za koje misli da su KU*VE!

Rijaliti

(VIDEO) MILJANA NAPRAVILA HAOS U BELOJ KUĆI! Prozvala sve ZADRUGARKE za koje misli da su KU*VE!

Podeli vest

Nakon što su se završile Nominacije, te su nominovani ove nedelje Marko Miljković i Milan Petković, započeta je Igra istine

- Da li je istina da si spavala sa Karićem u Zadruzi 3 - upitao je Mensur Ajdarpašić Maju Marinković.

(VIDEO) MARKO JE MATORI FOLIRANT, A LUNA MOLI I KLEČI! Marija Kulić nikad gore OPLELA po Miljkoviću i Đoganijevoj

(VIDEO) TUČA U ZADRUZI! Bora Santana i Milica se ŽESTOKO POKAČILI, obezbeđenje ih JEDVA RAZDVOJILO!

- Delili smo isti krevet, spavali smo jedno pored drugog. S*ksualno odnos nismo imali. Nisam imala ni sa kim s*ksualni odnos u Zadruzi 3. Nije bilo nikada ništa između nas, sem onog poljupca koji se desio spontano. Meni je Stefan drag dečko ali se to nije desilo između nas - rekla je Maja.

Naredno pitanje je uputila Marinkovićeva Miljani Kulić.

- Apsolutno mi nabroji sve devojke za koje smatraš da su lakog morala ili prostitutke, da mi objasniš zašto to misliš i za koju - bilo je Majino pitanje.

- Mina Vrbaški, sama je priznala da se bavila tim poslom - rekla je Miljana.

- Ona je bolji čovek od tebe. Ona je među boljim osobama i među boljim dušama u rijalitiju - odmah se umešao Minin dečko Mensur Ajdarpašić.

- Priznala je to u Zadruzi 2, mislila je da će da napravi žrtvu od sebe. Znam da te boli istina što ti je bivša devojka k*rva. Nije pitanje ko je bolji čovek, ona je svim prijateljima zabola nož leđa, igrala se i sa tobom, k*rva ne može da bude prijatelj. Mislim da ti imaš dobru dušu. Naš odnos se poremetio zbog nje, ti braniš neodbranjivo, ona nije prestala time da se bavi niti će. Ana Korać, dokazano. Šumatovačka ulica da li ti je poznata? Tu si živela sa Minom, gde su vam dolazile stranke. Za tebe je dokazano da si sponzoruša, ti si dama sumnjivog morala - rekla je Kulićeva.

Isplivala istina o novčaniku Edisa Fetića: ŽIVEO JE U AUTU DO PRE GODINU DANA! Ova žena ga je upropastila pred kamerama!

- Ti si tužena, imaš 24 dana da skupiš dokaze - bila je besna Ana Korać.

- Bolje je da vodiš računa o svom detetu. Dete Mariju zove: "Majka". Dete vrišti kad te vidi. Kako p*šaš pored kontejnera - ponavljao je David Dragojević.

 Idemo dalje, Nataša Radan, Šako, Amar, devojka to ne krije, imala je s*ks i sa Filipom. Aleksandra, ne znam prezime, rekla sam da je dama sumnjivog morala. Ne znam što mene napadaš, a ne napadaš Karića koji je rekao da se k*raš za lovu. Dalje, Ivana Šopić. Tužite me sve. Obrišite d*pe sa tim tužbama. Iva Grgurić, sponzoruša, spavala je sa dedom od 70 godina, mama je podržala u tome, a ne podržava vezu sa Karićem. To je klasična sponzoruša, dama sumnjivog morala. Dalje, Dragana Mitar, ljubavnica, sponzoruša, uvek druga. Tara i za tebe sumnjam, jer s kim si takav si, konstantno braniš k*rvu Anu Korać, očigledno imate nešto zajedničko, skačeš sa nju, sličan se sličnom raduje, za tebe nisam čula - završila je Miljana.

Više od Zadruzi pročitajte OVDE


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija