• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

09.03.2020

12:22

PROCURIO ŠOKANTAN SNIMAK! Marko Miljković UDARA Draganu Mitar VRATIMA U GLAVU! ONA RONI SUZE! (VIDEO)

Rijaliti

PROCURIO ŠOKANTAN SNIMAK! Marko Miljković UDARA Draganu Mitar VRATIMA U GLAVU! ONA RONI SUZE! (VIDEO)

Podeli vest

Au!

Dragana Mitar bila je u kupatilu, kada se nekoliko zadrugara okupilo ispred, a između ostalih i Marko Miljković. On je došao na ideju da šutne vrata kupatila, ne znajući koliko blizu se u tom momentu nalazila Dragana Mitar.

KIJA ČESTITALA ROĐENDAN LUNI! Pored Đoganijeve - ŽESTOKO OPLELA PO ANI KORAĆ! Isplivali novi detalji NEKADAŠNJEG DRUŽENJA!

Foto: pink.rs

Nju su vrata jako udarila, toliko da se uhvatila za glavu, a prvih nekoliko sekundi nije znala šta ju je snašlo.

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA! Miki Đuričić u RASKOLU sa TRUDNOM DEVOJKOM - Prekinuli svaki kontakt, a evo šta će biti sa BEBOM!

Foto: pink.rs

Ona je nastavila da se šetka po kupatilu u pokušaju da se primiri, a tom prilikom joj nije smetalo što je bila potpuno gola. Draganin ljubavnik Edis Edo Fetić bio je uplašen, ali i besan zbog onoga što se desilo Dragani, pa je čak pokušao da razvali kapiju.

ODJEKNUO JE GLAS ZADRUGOM! Produkcija POZVALA MILJANU na razglas - Ona se NAŠLA U ČUDU pa se SAPLELA - ''JAO BOŽE, NE MOGU...'' (VIDEO)

Pogledajte:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija