• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. M. - T. M.

11.03.2020

07:50

ŠOK INTERVJU LUNE ĐOGANI: Pričala sam sa Bogom, rekao mi je da sa VRATIM u Zadrugu! Ista sam kao Karleuša, šta god da uradim dočekana sam NA NOŽ!

Rijaliti

ŠOK INTERVJU LUNE ĐOGANI: Pričala sam sa Bogom, rekao mi je da sa VRATIM u Zadrugu! Ista sam kao Karleuša, šta god da uradim dočekana sam NA NOŽ!

Podeli vest

Luna Đogani je pred povratak u "Zadrugu" ogolila dušu u intervjuu za Hit. Rijaliti zvezda nam je otkrila da je pobožna, ispričala je zašto je njen život uzbudljiviji od španskih serija, kako reaguje na prozivke da ne zna da peva...

 Na pitanje kako je prelomila da uđe u "Zadrugu 3", s obzirom na to da je ponavljala da posle pobede u "Zadruzi 2" nikad više neće ulaziti u rijaliti programe, Luna je dala neočekivan odgovor:

- Često idem u manastir u kom sam krštena i tamo pričam sa Bogom. Tražim tajni znak za sve nedoumice koje imam u životu i on mi ga da. Tako je bilo i za ulazak u "Zadrugu 3". Dao mi je znak i ja sam pristala da uđem. Bog mi uvek pomogne.

Hoću da pevam kao Šemsa
Idem na časove pevanja! Ne kidam kao Marija Šerifović, ali cilj mi je da uživo pevam pesme Šemse Suljaković i Cece Ražnatović
Luna Đogani

U rijaliti je pre tebe ušao tvoj dečko Marko Miljković.

- Nisam imala nikoga posle Marka. On je moja prva asocijacija na ljubav. Moje emocije su oduvek iskrene. Živeli smo zajedno, planirali smo zajedničku budućnost. Čim su ga zvali u "Zadrugu", pitao me šta da radi. Rekla sam mu uđe.

Dva dana pred ulazak u "Zadrugu" snimila si duet sa MC Jankom "Telenovela". On nam je rekao da je napisao pesmu po tvom životu.

- Niko nema život kao ja, scenaristi španskih serija bi mi pozavideli! Nema te serije koja bi bila gledanija od moje kada bih je snimila.

(VIDEO) PRVI SE*S NAKON POMIRENJA! Luna i Marko nisu više mogli da izdrže, pa u hotelskom kupatilu sve PUCALO OD STRASTI!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Da li ste spremni!!! Sutra je veliki dan! #bday #grampogram ??❤️ Make up @makeupnenad

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Mar 7, 2020 at 6:15am PST

 

Dočekana si na nož otkad si postala pevačica.

- Ljudi ne mogu da budu ravnodušni prema meni. Ja sam ista kao Jelena Karleuša koja šta god da uradi bude dočekana na nož. Ili me obožavaju ili me ne vole. Mada, ovi što me ne vole su moji vatreniji fanovi, ja sam im opsesija. Zamisli koliko nekog treba da voliš da bi ceo dan sedeo kod kuće i pratio šta ta osoba radi, šta je izbacila, obukla, da li ima šminku, da li joj je prljava kosa, šta je snimila... Evo, na primer, ja sam luda za latino glumcem Vilijamom Levijem i znam sve o njemu. Pratim ga kao psihopata, ali bar priznajem da sam njegov verni fan.

Plašim se da me ne gađaju na nastupima

Često ti prete preko interneta, da li strahuješ za svoj život?

- Naravno! Šalju mi poruke sa najstrašnijim pretnjama. Kada vidim na šta su sve spremni ti ljudi, ne bi me čudilo da mi urade nešto više od toga - da me neko sačeka ispred zgrade, da dođe na moj nastup i gađa me... Uvek strahujem jer sve mogu da očekujem od tih ljudi. Kada radim, imam lično obezbeđenje i vozača. Tada sam ušuškana. Ali nisam organizovala privatno obezbeđenje, nije dotle došlo.

Na internetu je postao hit snimak sa tvog nastupa uživo, na kome loše zvučiš.

- Znate šta, 60 odsto estrade ne zna da peva, ali njih niko ne dira. Samo mene. Snimak na osnovu kog tvrde da ne umem da pevam napravljen je u jednom klubu, gde se čuje samo moj glas preko matrice koja je smanjena, a mikrofon je pojačan. Di-džej je ubacio nešto u miksetu, gde se samo moj glas čuje, a dok pevam, zadišem se jer non-stop igram. Imam ozbiljnu koreografiju. Ako uđete na profil tog kluba, videćete da tako zvuče sve javne ličnosti koje tamo nastupaju. Ima i onih koji zvuče gore od mene. Mogla sam da im napravim haos zbog tog snimka koji su pustili, ali neću da prljam ruke. Ne kažem da sam sjajan vokal, ali nisam toliko loša koliko je ispalo na snimku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Mar 8, 2020 at 3:13pm PDT

 


Ideš li na časove pevanja?


- Naravno. Morala sam da prekinem jer sam imala privatne probleme, ali sam tri meseca išla kod Miloša Markovića. On je radio sa Natašom Bekvalac pred njen koncert. Ozbiljan umetnik, učitelj i vokal. Radio je i sa učesnicima "Zvezda Granda" i "Pinkovih zvezdica". Kod njega su mnoge zvezde naučile da pevaju. Ja ne kidam kao Marija Šerifović, ali radim na tome da imam korektan glas. Cilj mi je da mogu da otpevam uživo šta god da mi neko traži - Šemsu, Jelenu Karleušu, Cecu, Nikoliju... Ima mnogo gorih vokala od mog, pre svega ženskih, a velike su zvezde i ozbiljno rade.


Da li osećaš pritisak da stalno moraš da budeš tip-top sređena, pošto te i na taj račun prozivaju?

- Osećam ogroman pritisak, ali baš u inat njima nisam uvek sređena. Gledala sam skoro "Paparaco lov", gde su me opet prozivali da nisam našminkana, da mi nije lepo vezana kosa... Ali to je moj privatan život. Stalno sam našminkana, nafrakana, kosa mi je pod perikama i klipsama dok snimam spotove, emisije, pa me glava boli. Kao svako živo biće imam potrebu da izađem bez šminke, sa prljavom kosom, u trenerci, da vozim suprotnom trakom ako mi se vozi, da se parkiram na nedozvoljeno mesto...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? @fashion_studio_s #lunadjo

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Feb 4, 2020 at 4:52am PST

 

HOĆE DA LUNI NAPRAVI DETE! Marko SPREMAN DA POSTANE OTAC - Ona se KISELO NASMEJALA kada je izdvojio njenu MANU U IZGLEDU!

Kad si to već pomenula, nedavno si se parkirala na mesto za invalide. Da li osećaš grižu savesti zbog toga?

- To mi se dogodilo prvi put u životu, jer nisam imala gde da stanem. Bilo je tri ujutru, vrtela sam se okolo, ali nisam našla parking mesto. Više nemam svoju garažu. Pomislila sam kako ću ustati ranije i pomeriti se odatle. Bilo mi je krivo, znam da nije fer, ali stvarno nisam znala gde da stanem. Imam komšije koje su poznate ličnosti, pa neću da imenujem, a parkiraju se stalno tu i ne odnese im pauk auto. Ali ja sam baksuz!

Da li si pred ulazak u "Zadrugu 3" tražila pomoć psihijatra?

- Nisam, ali sam išla ranije kada mi je pomoć bila potrebna. Nisam se osećala dobro, zbog nekih događaja sam imala posledice, pa sam dobila adekvatnu terapiju. Sada mi to ne treba, sama sam se izborila sa sobom, postala sam svesna sebe. Prvo mi je pomogao psihijatar, a posle i lepe stvari koje sam doživljavala - to što sam pobedila u "Zadruzi", kupila stan, snimila pesmu i počela da radim posao koji volim. Ukoliko opet budem imala probleme, otići ću kod psihijatra. Sada kada upadnem u krizu, kažem sebi: "Isplači se, biće dobro, proći će."

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DrPera

pre 4 godine

Samo takve kao ti i ta koju si pomenula mogu da dobiju medijski prostor u Srbiji. Koje diplome fakulteta posedujete, a da su znanjem stecene?

Vladimir

pre 4 godine

Сад ми је много лакше кад је Луна разговарала са БОГОМ.Од данас има да буде оличење поштења и доброте Прави пример младим девојкама.Школа и образовање никако само риалити и што више глупости.Бог нека нам је у помоћ,живела Србија и сав народ.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija