• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.03.2020

17:02

LUNA OTKRILA DA LI ĆE ZADRŽATI SVOJE PREZIME! Sve češće se priča o svadbi, GAGI SAMO KLIMA GLAVOM! (VIDEO)

Rijaliti

LUNA OTKRILA DA LI ĆE ZADRŽATI SVOJE PREZIME! Sve češće se priča o svadbi, GAGI SAMO KLIMA GLAVOM! (VIDEO)

Podeli vest

Luna Đogani se izjasnila da ne bi promenila svoje prezime ukoliko bi se udala za Marka Miljkovića, već bi na svoje dodala njegovo

- Koje ćeš prezime da mi daš? - pitala je Luna Marka.

- Da li ti se dopada Miljković? - predložio je Marko.

DISKVALIFIKOVANI ZADRUGAR TVRDI DA JE ZARAŽEN KORONAVIRUSOM?! Trenutno je u KARANTINU - oglasio se i objasnio ŠTA SE DESILO! (FOTO)

- Može, ali ja ću da dodam i Đogani, ja sam vezana za svoje prezime. Biću Luna Đogani-Miljković - istakla je Luna.

- Da li ste se verili - pitala je Iva, a Luna joj je ispričala za Markov plan.

- On je mene hteo da veri 14. januara, kada smo se videli 14., priznao je da je hteo da me veri tog dana i to mi je veoma emotivno saopštio. Tada sam shvatila da me voli - govorila je Luna.

Nakon svega je Gagi ispričao kako je verio Anabelu. Kada joj je poklonio prsten oni su se posvađali, nakon čega je ona bacila prsten, pa su zajedno išli da ga traže posle pomirenja.

Pogledajte video:

Više o rijalitiju pogledajte OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17