• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.03.2020

18:34

POGINUO UČESNIK RIJALITIJA! On je 2018. pobedio u najgledanijem ŠOU PROGRAMU, a danas je REGIONOM ODJEKNULA OVA UŽASNA VEST!

Rijaliti

POGINUO UČESNIK RIJALITIJA! On je 2018. pobedio u najgledanijem ŠOU PROGRAMU, a danas je REGIONOM ODJEKNULA OVA UŽASNA VEST!

Podeli vest

Saša Vujnović, pobednik šeste sezone rijalitija "Farma", koja se u Hrvatskoj emitovala 2018. godine, preminuo je u petak poslepodne na gradilištu u Rijeci

Ovu vest je za 24sata.hr potvrdila njegova partnerka Ivana Povž, koja je bila u suzama.

- Javili su mi njegovi roditelji. U šoku sam, moram biti jaka, zbog dece i zbog njega - jecajući je govorila Ivana, koja bi uskoro trebalo da rodi četvrto dete.

KAKAV BLAM! Luna i Marko imali S*KS - GAGI IM UPAO U SOBU i prekinuo ih! Neviđena scena, reakcija HIT (VIDEO)

"ONI SU VEĆ U KARANTINU!" Produkcija Zadruge obavestila o KORONAVIRUSU - merili temperature, evo šta će biti sa RIJALITIJEM!

- Možemo vam potvrditi da imamo smrtni slučaj, da je stradala muška osoba prilikom izvođenja radova. Detalji će se znati nakon uviđaja - rekli su iz PU Primorsko-goranske.

Pre ulaska u rijaliti Saša je sebe opisao kao osobu koja obožava da izrađuje kućice od drveta, te da voli da uređuje bašte. Na "Farmu" se prijavio jer je bio željan novog iskustvaa. Saša je u finalnom dvoboju pobedio Juricu Belamarića i postao pobednik šeste sezone "Farma".

Istakao je bio jednom prilikom da mu je u šouu najveći izazov bio da proživi trinaest nedelja rada u izolaciji.

Foto: printscreen you tube




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija