• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2020

12:32

(VIDEO) RIZIKUJ DVA HONORARA DA SPAVAŠ PORED MENE! Miljana UCENJIVALA Zolu, on je spustio: Moraš da me moliš na KOLENIMA!

Rijaliti

(VIDEO) RIZIKUJ DVA HONORARA DA SPAVAŠ PORED MENE! Miljana UCENJIVALA Zolu, on je spustio: Moraš da me moliš na KOLENIMA!

Podeli vest

Rano jutros došlo je do svađe između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, nakon koje je Kulićeva polila Zolu hladnom kafom. On joj je ovo zamerio, a ona se vratila kako bi nastavila prepirku sa njim. Čolić je krenuo ka radionici, a Miljana je počela da ga prati i da ga ucenjuje da spava sa njom u sobi za izolaciju, iako mu je to zabranjeno jer nije nominovan, kako bi joj dokazao ljubav

- Hajde, teško mi je, rizikuj dva honorara da spavaš pored mene - pričala je Miljana.

- Ne. Spavaj ti kod mene - odgovorio je Zola.

(VIDEO) ZADRUGARKA BEŽI IZ RIJALITIJA - Psihički sam PUKLA, je*ala sam se ovde kao ŠTUKA! Bora je ostavio PRED SVIMA!

(VIDEO) SLEDI KAZNA? Miljana Kulić napravila HAOS - OŠURILA Zolu kafom NARED LICA, a evo i ZBOG ČEGA!

- Ne, ti kod mene, pošto me voliš i hoćeš da mi pomogneš. Spavaj pored mene, rizikuj dva honorara - nastavila je Kulićeva.

- Posle ovog postupka ne, moraš da mi se izviniš i moliš na kolenima - uzvratio je Čolić.

- Rizikuj dva honorara ako me voliš - nastavila je Miljana.

- Ne želim, ne zbog honorara, nego zbog tebe. Samo treba biti ološ prema tebi - odbrusio je Zola.

- Verujem da se kaješ sada što si ono uradila. Povodljiva si, neko ti je rekao dve rečenice i sad se tako ponašaš - rekao joj je Zola.

I SLOBA ULAZI U ZADRUGU? Luna preklinjala Velikog šefa, UBACI GA U RIJALITI, a MARKO je imao urnebesan komentar! (VIDEO)

Rizikuj dva honorara i spavaj - nastavila je Miljana.

Pa i da me nagrade, ne bih spavao sa tobom - odbrusio je Čolić.

Nećeš da spavaš? Završili smo priču - poručila je Kulićeva.

Ala te je cura izložila. Umesto da kažeš: "Neka je...", ti mene kafom polivaš. Ti si idealna ra zijaliti, tebe svako sa svakim može da posvađa. Taman kada se ponadam da ide na bolje, ti pos*reš po svemu - istakao je Zola, a onda je svako otišao na svoju stranu.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija