• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2020

00:25

UJELA JE ZA SRCE! Anabela progovorila o Luninim OPAKIM rečima - OVO ĆE VAS IZNENADITI! (VIDEO)

Rijaliti

UJELA JE ZA SRCE! Anabela progovorila o Luninim OPAKIM rečima - OVO ĆE VAS IZNENADITI! (VIDEO)

Podeli vest

Ogorečena je na nju!

Anabela Atijas, popularna pevačica i majka pobednice druge sezone "Zadruge" Lune Đogani, večeras ulazi na velelepno imanje u Šimanovcima, a Anabela je progovorila o famoznoj posteljini, koju je svojoj ćerki poslala za rođendan.

POSVAĐALI SE ZBOG LUNE I KIJE? Pevač i pevačica ZARATILI zbog rijaliti POBEDNICA - Nije imao vremena da se viđa sa njom zbog ĐOGANIJEVE! DRAMA!

Foto: printscreen/tvpink

- Uvek sam vrlo prakrtična, sećam se da sam prošle godine za Novu godinu poslala omekšivač, jer je ona želela, kako je rekla, miris kuće. Nisam Marku ništa slala jer nije bio njemu roođendan, on je mene izbrisao sa Instagrama, ja nisam bilo ko, ja sam Lunina majka. Ako je pravio neki marketinški potez da intrigira, trebalo je da mi se javi, ja bih razumela. Po tim fan grupama shvatila sam da Marko želi da me distancira. Kada mi je javila da ulazi, rekla mi je da je spakujem, ispeglam, a onda je rekla nešto čime me je ujela za srce: "Da li planiraš da se seliš negde, ne vidim te više ovde..." Shvatila sam da je to nečija igra i da žele da me udalje. Ceo dan sam taj dan osećala kao da je ona umrla, kada je otišla u sobu i rekla u kameru; "Mama, volim te". Ona se srodila sa Markom, tu je njen otac koji je toliko žustro uz tu vezu, naravno. Jer se sličan sličnom raduje - rekla je Anabela.

OSEĆAM SE KAO U ZATVORU! Filip Mijatov iz bolnice u Italiji OTKRIO svoje iskustvo sa koronavirusom - ''POLICIJA REAGUJE AKO NE ŽELITE U BOLNICU''!

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE VIŠE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Masa

pre 4 godine

Podlo i kukavicki.Ovde je u pitanju ogromna ljubomora i sujeta.Krivoi joj je sto je Luna unutra sa njoj dragim osobama a njoj toliko mrskim.nema vise racuna sa kojima ona moze da raspolaze i radi sta hoce.Kaze ne ma piosla a znamo koliko je puta isla na odmor godisnje po tri cetiri puta.ma boljih pevacica za koje se ne cuje ne snimaju a ona je dok je Luna u zadruzi snimila dve pesme uzela od Lune hit.Sad joj smeta Gagi sto je uz Lunu a nije joj bilo zao sto ga je izbacila iz svih Luninih projekata i uzela sve u svoje ruke.Lako je sada svaliti svu krivicu na dete a uz to ponizavati je pred javnoscu.To prava majka ne radi.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija